neomagnet Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam Postanowiłem kupić lapka za jakieś przyzwoite pieniądze. Laptop musi być wytrzymały, bo jak wiadomo w szkole wszystko może się zdażyć. Musi posiadać wifi i bluetoof. Rozmiar najlepiej 15.4". No i bateria też musi być w miare dobra. Inne kryteria? Cena! Teoretycznia mógłbym wydać te 2000zł ale wolałbym coś tańszego. No i jakby jeszcze miał jakąs przyzwoitą wydajnośc to też bym się nie obraził ;) Zaznaczę z góry że nie chcę nic na sempronie, kumpel miał i szybko sprzedał. Grzałka i do tego dużo prądu ciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja się pod tym podpisze,również szukam lapka do 2k.Wymagania mam takie same jak kolega wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 lenovo n200, wersja z c2d jest do dostania w okolicy 1900zl, stabilna i wydajna maszyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 j/w To też wydaje się być ciekawe -> http://allegro.pl/item335510058_nowe_hp_53...20_crystal.html C2D 2,13 / 2GB ramu / 120 HDD / DVD RW Tylko nie ma systemu operacyjnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 bluetoof" Bluetooth a nie "bluetoof" Tego HP sobie daruj touchpad w tym to jakaś kpina... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Pracowałem na tym HP jakieś 3 tygodnie. Masakra. touchpad to żart, a sam lapek jest niewygodny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) Dobra, mniejsza z tym jak to się pisze ;) ważne że wiadomo o co chodzi :D gollumek A mógłbyś podać dokładny model?? Bo jest wiele wersji tego n200. Aha, i czy można rozbudować pamięć do 2GB?? Bo 1gb to się wydaje mało jak na te czasy. Myślałem nad MSI VR610, ale po przeczytaniu testu, w którym napisano że matryca jest bardzo giętka, zrezygnowałem. System nie jest potrzebny, mam XP home, ewentualnie linuxa zainstaluje. A co powiecie o Celeronach?? To taka sama padaka jak w desktopach czy może dają rade? Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...