Snuffy Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 znalazłem na allegro zestaw komputerowy i się zastanawiam czy jest opłacalny, a chodzi mi przede wszystkim o granie w nowe gierki co o nim sądzicie i jaki PC polecacie do 1200 zł. ?? http://allegro.pl/item336702694_najtaniej_...8600gt_1gb.html z góry THX za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 w za nowe to nie pograsz za tyle pieniędzy co ten zestaw, w tym zestawie lepiej jest kupić 2GB ramu do tego lepsza płyta i oc CPU. Nie wiem co to za zasilacz ale nie spodziewałbym się czegoś ELO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snuffy Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 w za nowe to nie pograsz za tyle pieniędzy co ten zestaw, w tym zestawie lepiej jest kupić 2GB ramu do tego lepsza płyta i oc CPU. Nie wiem co to za zasilacz ale nie spodziewałbym się czegoś ELO.no może być używany chciałbym kompa do gierek a na tym by nie poszły w aukcji piszę, że chodzie świetnie Crysis elo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no może być używany chciałbym kompa do gierek a na tym by nie poszły w aukcji piszę, że chodzie świetnie Crysis elo Do CPU typu E2180 musi być płyta sprawdzona do OC bo inaczej nie ma to sensu lepiej kupić w tej samej cenie u tego samego sprzedawcy X2 http://allegro.pl/item336718745_tanio_2x2_...600gt_1gb_.html Karta graficzna w tym zestawie jest cienka ze względu na DDR2. RAM za duży wystarczy 2 GB. Co to za zasilacz ? To nie jest komputer tylko trochę części , do tego potrzebny jest napęd optyczny, dysk twardy, klawiatura, myszka o takich elementach jak monitor głośniki i system operacyjny też trzeba pamiętać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 znalazłem na allegro zestaw komputerowy i się zastanawiam czy jest opłacalny, a chodzi mi przede wszystkim o granie w nowe gierki co o nim sądzicie i jaki PC polecacie do 1200 zł. ?? http://allegro.pl/item336702694_najtaniej_...8600gt_1gb.html z góry THX za odpowiedzi Ja też mam 8600GT i Crysis naprawde chodziu super na low.... A na poważnie to jeśli chcesz kompa do grania to: P31-DS3L za 182zł E2160 za 174zł GPS-450AA-101A 139zł lub MC-350ATX za 80zł 2x1GB GoodRAM 101zł 8800GT za 571zł (można wziąć od Milansa za 549zł) CoolerMaster Elite 330 Razem 1223zł. Bez porównania do tego czegoś na aukcji. Na tym już pograsz w Crysisa na High. Jeszcze brak napędów dysku i rzeczy jak monitor klawa i mysz. Co do aukcji jeśli widzę kłamstwa już w opisie to sory ale z daleka od takiego... No chyba że dla kogoś DualCore to to samo co C2D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...