Pantas Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ostatnio uwaliłem BIOS na płytce głównej, szczegóły tutaj: http://forum.purepc.pl/temat/Socket-754-93...9/#entry2958263 Miałem DS3 od Gigabyte, teraz potrzebuje coś szybko kupić w niskiej cenie, reszta konfiguracji jak w cfg. Potrzebuje coś przede wszystkim taniego i o możliwościach OC z tego C2D E6300 do 2.8 GHz. Co najtansze i najpewniejsze będzie? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 a tanio to ile jest ? Albo to co miałeś albo Foxconn P35A-S / MSI FR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 p31-ds3l lub p35-ds3/l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Foxconn to koszt około 300 zł z tego co patrzę na allegro. Asus P5B to jakieś 200 zł i Gigabyte DS3 też jakieś 200 zł, coś o takich kosztach myślę. Co lepiej 965P-S3 czy Asus P5B V? Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Pantas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Co lepiej 965P-S3 czy Asus P5B V?Z tych dwóch to p31 - ds3l chyba że nie chcesz p31 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Niech juz bedzie P31, czym sie rozni od 965P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 i965p ma słabszy kontroler dźwięku, ogólnie jak robisz OC to dyski mogą wariować. Na domiar złego dużo na sieci mówi się o wysokiej awaryjności tych płyt, zwłaszcza przy podkręcaniu i wysokim windowaniu napięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...