Skocz do zawartości
Value

Kaszana czyli zwalone gry ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Z wiekszoscią was sie ciągle zgadzam ale z nieORT: ORT: ORT: kturymi grami które wymienicie to bym sei jeszcze po rozmyslał np. Q arena ucieka do tyłka 8) albo zmieniam zdanie ze wszystkimi sie zgadzam!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cic 2 :) troszke nielubiana przeze mnme gra choc nie jest to jeszcze jak dl amnie taka kaszana - ale nie grywam w nią juz. A Q3 to dobry był kiedyś teraz oto wolewejść popokyać w wc3 po necie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nowe kaszanki są to gry mozna powiedziec ze maja slabą grywalnosc teraz podam ich nazwy :Kurka wodna 2, C&C ,,Genalarls'' , Hotel Giant i Drome racer... To chyba wszystkie jakie dzisiaj w padly mi do głowy . :P O mało byma zapomnial jeszcze Cesarz 3 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to ja wszystkich zaskocze... MOH:AA - czemu? wlaczylem... zagralem 5min.. i wyjeb....em w piz..du.. czemu? ano temu ze nienawidze liniowej fabuly.. a w mohaa to az kole w oczy liniowosc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym wszystkim polecic stronke o grach i sprzecie jest poprostu ta stronka genilna www.silverball.prv.pl to stronka mego brata :) ...

Bym chcial wam podac kilka przykladów gierek do tyłka ale raczej nie mam :(

Powiedz bratu, że niestety ani jeden obrazek sie nie otwiera (cała wp - to typowe).

Inna sprawa, to że strona wyglada jak kaszana na Netscape, a o Operze juz nie wspomnę, na o niektóre czcionki są za ciemne i ich nie widać.

Co do tego tematu, to widzę, że dalej piszecie po swojemu... Q3 Arena - nie powiem kim trzeba być, żeby napisać, że ta gra jest kiepska - swego czasu to był najpopularniejszy FPP wraz z Unrealem T - może od razu wypisać wszystkie FPPy, skoro jest sie wrogiem tego gatunku.

Value - C&C generals??? Ta gierka jest dość nowa i trochę mnie dziwi, że ją wymieniłeś - może chodzi o zbyt duże wymagania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CZeść

ReeD rozumując w ten sposób to prawie każde założenie tematu mija się lekko z celem... Forum jest po to(moim zdaniem) by pomagać w problemach ale i dawać satysfakcję uzytkownikom nawet poprzez pisanie "takich" topików.

W sumie to zabrzmiało to jak pouczenie ale nie miałem tego na myśli peace !!

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reed zgadzam sie z tobą kazdy ma inny gust i moze tu wimienic gierki których nie nawidzi:!:Bym schecią rozwalil kilka gierel ale zaplacilem za nie i niechce i wyzucac w bloto :( bym ządal w zrotu kasy za to :!: ale by mi nie uwiezyli ze to przez przypadek:!:Powinni troche glubszych ludzi zatrudniac w sklepach z grami:!: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reed zgadzam sie z tobą kazdy ma inny gust i moze tu wimienic gierki których nie nawidzi:!:Bym schecią rozwalil kilka gierel ale zaplacilem za nie i niechce i wyzucac w bloto :( bym ządal w zrotu kasy za to :!: ale by mi nie uwiezyli ze to przez przypadek:!:Powinni troche glubszych ludzi zatrudniac w sklepach z grami:!: :P

A kto gry w sklepach kupuje :wink: :?:

No to może zapiszemy tu wszystkie gry jakie kiedykolwiek wyszły - przecież zawsze znajdzie sie ktoś, kto danej gry nie lubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

racja, zawsze ktos taki sie znajdzie, chyba ze gier bedzie znacznie wiecej niz ludzi ktorzy w nie graja, ale to jest chyba raczej nie realne, dlatego moje typy to przede wszystkim NFS'y wszystkie oprocz 2 se, w to byla "zacharka" swego czasu ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C&C Tiberian Sun, Red Alert 2 - moze bylo szybko przejsc i nawet niechcialo sie tego drugi raz wlaczac :?

Cała seria C&C z Westwoodu (nie wiem jak Generals, jeszcze nie grałem) to najlepsze RTSy EVER, zarówno w singlu jak i multi. Bardzo zdziwiło mnie twoja opinia 8O , ale podobno o gustach się nie dyskutuję (cóż nie wszystko wyszystkim musi się podobać i dobrze).

no to ja wszystkich zaskocze... MOH:AA - czemu?  wlaczylem... zagralem 5min.. i wyjeb....em w piz..du.. czemu?  ano temu ze nienawidze liniowej fabuly.. a w mohaa to az kole w oczy liniowosc...

A w innych grach tego typu jest nie liniowa?? Pozatym po 5min grania nie można oceniać gry. To tak jak byś przeczytął dwie karti książki i odstawił ją na pułkę (a akcja może się przecież rozwinąć). Ja nigdy tak nie robię, a np. kusiło mnie aby (po chwili grania) wywalić Mafię (którą wszyscy tu się zachwycają), jednak zostawiłm, pograłem parę dni i zmieniłem zdanię gra okazała się całkim przyjemna (nawet dobra) i przeszedłem całą razem z FR Extreme :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

A kto gry w sklepach kupuje  :wink:  :?: 

(...)

ja kupuje - zle robie :?

C&C Tiberian Sun, Red Alert 2 - moze bylo szybko przejsc i nawet niechcialo sie tego drugi raz wlaczac :?

Cała seria C&C z Westwoodu (nie wiem jak Generals, jeszcze nie grałem) to najlepsze RTSy EVER, zarówno w singlu jak i multi. Bardzo zdziwiło mnie twoja opinia 8O , ale podobno o gustach się nie dyskutuję (cóż nie wszystko wyszystkim musi się podobać i dobrze).

(...)

wiesz ja w serie C&C gram od czasu pierwszego Red Alerta, gralem praktycznie we wszelkie czesci i dodatki (+mody) , poza Generals (ktorego mam zamiar zaniedlugo kupic) i dla mnie najlepszy jest wlanie Red Alert 1 :) 2 juz byla gorsza a Tiberian Sun wydal mi sie... dziwny ale dorwalem dobrego moda i juz sie lepiej gralo :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Reed wspomnial - mozna by tu besztac kazda gre na rynku ...

Lukas19 - czy ty wogule wykonales jakas misje w mafii ? Nie pytam , czy ukonczyles gre , bo przeciez by sie tobie nie Kcialo ? Moim skromnym zdaniem ; mafia to najleprzy piece of TPP (gta3 like) jaki widzialem - a to , ze klimacik nie do wszystkich trafia , to juz ich problem.

A co , gdybym ja wytypowal np Star Crafta .. nie to , ze nie lubie .. poprostu od niechcenia - jak wiekszosc tutaj ludzi zreszta ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mafia (gra zupelnie bez klimatu)

Czy ty wogóle grałeś w Mafię? Bo rozumiem że może się nie podobać każdemu, można powiedzieć o paru błędach tej gry ale to że nie ma klimatu napewno NIE, Mafia ma i to bardzo wyraźny klimat, ach te lata 30ste :) Cała historia którą poznajemy w grze jest bardzo sprytna i interesująca, przerywniki rozmomy z komisarzem, ect. jest tego dużo więc nie mów że gra jest bez klimatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

unreal 2, Mafia (gra zupelnie bez klimatu), deus ex, heroes 3 (jak mozna sie tak srac gra ktora ma taka grafike, ten syfny kimat, 4 to rozumiem ale nie 3)

Widac teraz jak duzo zalezy od gustu :)

Wg mnie np. Mafia jest jedna z bardziej klimatycznych gier jakie widzialem.

Zarzutu do HoM&M3 tez nie rozumiem... ja gier nie oceniam po grafie.

Deus Ex - co Ty od niego chcesz ? :P

Jedynie U2 mi sie tez nie podobal, mimo dobrej grafy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

unreal 2, Mafia (gra zupelnie bez klimatu), deus ex, heroes 3 (jak mozna sie tak srac gra ktora ma taka grafike, ten syfny kimat, 4 to rozumiem ale nie 3)

8O Czlowieku te gry, które wymieniles maja wlasnie najlepszy klimat! Bosh ile ty masz lat? Gdyby mi siedmiolatek mowil takie rzeczy to bym zrozumial...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O Czlowieku te gry, które wymieniles maja wlasnie najlepszy klimat! Bosh ile ty masz lat? Gdyby mi siedmiolatek mowil takie rzeczy to bym zrozumial...

on ma 5 lat... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

the thing, homm4 (nie pasuje mi ta izometria w walce, ale homm bardzo chetnie), spiderman the movie (gra by byla ciekawa gdybym mial wiecej palcow do obslugi klawiszy), unreal2 (ladnie wyglada jednak czegos jej brak), starcraft (lubie rts'y jednak ten z zwierzatkami to nie dla mnie)

no ale jak mowicie kazdy ma swoje zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi