Skocz do zawartości
costi

Czym Zdmuchnac Wlos Z Matrycy?

Rekomendowane odpowiedzi

Ano wlasnie: na matryce dostal mi sie wlos :? Musze go czmys stamtad zdmuchnac - domyslam sie, ze gruszka, a nie sila wlasnych pluc, ale na Allegro jest tych gruszek od diabla, a kazdy oczywiscie twierdzi, ze jego jest najlepsza, a produkty konkurencji to chlam ;)

Ktos bardziej doswiadczony w tym temacie ma jakies uwagi? Czym, w jaki sposob, czego sie wystrzegac? Nie chcialbym zrobic matrycy krzywdy, a do serwisu z taka drobnostka tez nie bede lecial...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co ludzie piszą na forach, do tego celu najlepiej nadają się gruszki ale te ze sklepów foto, a nie aptek.

Co za różnica ? ;) W aptecy wystarczy unikać gruszek pudrowanych (od środka). Ja mam taką dużą z apteki i jest rewelacyjna, a jeśli paproch siedzi mocniej wtedy patyczek do uszu nadaje się idealnie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem dzis w centrum handlowym, to zahaczylem o Fotojokera i zanabylem jakis "cleaning kit 5in1" za 20zl, w sklad ktorego wchodzila gruszka. Wystarczyla, wlosa juz nie ma. :D

Pewnie daloby rade to taniej zrobic, ale chcialem to miec zalatwione juz, a nie za X dni jak przesylka z Allegro dojdzie...

Swoja droga, kot gubiacy futro to przerabana sprawa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi