costi Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ano wlasnie: na matryce dostal mi sie wlos :? Musze go czmys stamtad zdmuchnac - domyslam sie, ze gruszka, a nie sila wlasnych pluc, ale na Allegro jest tych gruszek od diabla, a kazdy oczywiscie twierdzi, ze jego jest najlepsza, a produkty konkurencji to chlam ;) Ktos bardziej doswiadczony w tym temacie ma jakies uwagi? Czym, w jaki sposob, czego sie wystrzegac? Nie chcialbym zrobic matrycy krzywdy, a do serwisu z taka drobnostka tez nie bede lecial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Matrycy raczej szkody nie zrobisz bo przed nią jest filtr IR i to z niego będziesz usuwał włos. Z tego co ludzie piszą na forach, do tego celu najlepiej nadają się gruszki ale te ze sklepów foto, a nie aptek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Z tego co ludzie piszą na forach, do tego celu najlepiej nadają się gruszki ale te ze sklepów foto, a nie aptek. Co za różnica ? ;) W aptecy wystarczy unikać gruszek pudrowanych (od środka). Ja mam taką dużą z apteki i jest rewelacyjna, a jeśli paproch siedzi mocniej wtedy patyczek do uszu nadaje się idealnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Bylem dzis w centrum handlowym, to zahaczylem o Fotojokera i zanabylem jakis "cleaning kit 5in1" za 20zl, w sklad ktorego wchodzila gruszka. Wystarczyla, wlosa juz nie ma. :D Pewnie daloby rade to taniej zrobic, ale chcialem to miec zalatwione juz, a nie za X dni jak przesylka z Allegro dojdzie... Swoja droga, kot gubiacy futro to przerabana sprawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...