szachy1000 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 witam, koledzy od jakiegos czasu jade na Abit AB9 QUADGT i jestem z tej plyty bardzo zadowolony, niemniej przychodzi czas przesiadki na QX9650, ktory raczej na mojej dotychczasowej plytce nie pojdzie doradzcie mi prosze jaka plytke wybrac do tego procesora tylko i wylacznie pod katem OC, max moge wydac 800 zl z gory dzieki za porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachy1000 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 witam, koledzy od jakiegos czasu jade na Abit AB9 QUADGT i jestem z tej plyty bardzo zadowolony, niemniej przychodzi czas przesiadki na QX9650, ktory raczej na mojej dotychczasowej plytce nie pojdzie doradzcie mi prosze jaka plytke wybrac do tego procesora tylko i wylacznie pod katem OC, max moge wydac 800 zl z gory dzieki za porady doradzcie cos koledzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 DFI dk na x48 t2r albo siakes dfi na p35 ;) taka moje propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Skoro masz 800zł na wydanie to bierz coś z tego: DFI LT P35 DFI LT X38 Asus P5E Asus Maximus Formula Co nie wybierzesz i tak będzie dobre. BTW chyba powinieneś pisać w temacie "co kupić " Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez stolara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Mam od jakiegoś czasu Gigabyte'a i nie narzekam. Jak trafisz dobry egzemplarz to każda płyta Cię zadowoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Takie mobo jak moje albo na P35 ;),po 10 minutach mialem 5Ghz tyle,ze mialem walniete mobo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...