fajo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) tak sie ostatnio zastanawiam czy warto bylo by zainwestowac w zmiane karty graficznej co prawda teraz nie narzekam ale tak na przyszlosc juz bo roznica cenanie jest super duza mam taka http://www.agito.pl/seria_8/palit_xpertvis...1168.40332.html a chcialbym miec taka :P http://www.agito.pl/seria_8/palit_xpertvis...168.327213.html sprzedalbym tamta i dolozyl kupil tutaj taka :) mam 1gb ramu 1,8 C2D i jak narazie z 8600gt gram we wszystko ale juz crisisa na full nie odpalam tzn moge ale mam gora 10fps Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez fajo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wez tanszego 88GT, jak ma być z Agito to http://www.agito.pl/seria_8/inno3d_geforce...168.327356.html I podkrec proca,bo 1.8 GHz to juz troszki mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Proc jak proc, ale 1gb Ramu? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Może ma DDRIII xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dokup drugi GB ramu, bo teraz 1gb to mało trochę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 1 Gb ramu to sam Crysis żre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loRdRumek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wiesz, mój ziomek śmigał we wszystkie nowe gierki z 1GB ramu... Oczywiście miał radka x1950, C2D 1,8GHz... I wszystko było na maxa, czasami była zacinka, czyli w granicach 20-30FPS każda gierka, teraz dokupił drugą kostkę 1 GB... Każda gierka na maxa, bez zacinki (Assasins Creed jedna zacinka podczas skoku z wieży), Crysis na HIGH (no bo rzecz dzieje się na XP, a myślę, że nawet po O/C nie poszedł by za dobrze)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wiesz, mój ziomek śmigał we wszystkie nowe gierki z 1GB ramu... Oczywiście miał radka x1950, C2D 1,8GHz... I wszystko było na maxa, czasami była zacinka, czyli w granicach 20-30FPS każda gierka, teraz dokupił drugą kostkę 1 GB... Każda gierka na maxa, bez zacinki (Assasins Creed jedna zacinka podczas skoku z wieży), Crysis na HIGH (no bo rzecz dzieje się na XP, a myślę, że nawet po O/C nie poszedł by za dobrze)... Niema takiej opcji jak komfortowe granie w nowości na detalach max na x1950 (wiem bo ostatnio go cudem sprzedałem) a pozatym na 1gb ramu i na tym forum raczej nikomu tego nie wciśniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...