Kml Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Obecnie mam jamicona 790bp i i i i go nie polecam :evil: jest głośny jak duża suszarka do włosów :evil: MUSZE GO ZMIENIĆ!! chce coś maxymalnie cichego nie będe kręcil proca chce tylko cichej pracy wentyla. A może wymienić sam wiatraczek ?? bo myśle że radiator nie jest zły :twisted: co proponujecie ?? aha i nie proponujcie mi wc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 proponujemy WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 proponujemy WCPopieram. A jak wentyl to mi sięzdaje cena/jakość Tylko trzeba tągume do rzucia zmazać i wyszlifować spód (tąmiedzianą płytke) i jest spoko.Urzywałem takiego jak niemiałęm WC.Zresztą jak chcesz to moge Ci sprzedać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 http://redakcja.net/recenzje/2003/spire_falconrock2/ 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ja polecam wyroby firmy Arctic cooling www.arctic-cooling.de sam mam Palomino XP 1800+, kupiłem sobie slim silent pro TC (59 zł) i mam temperature 47-48C kolega na XP 2600 TBredB (czyli 1700+@2600+) ma 46 C obroty wahaja sie: u mnie 1800-2000 rpm u kolegi 1700 rpm przy 1700 rpm wentylator jest praktycznie niesłyszalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 proponujemy WC Tak sobie od jakiegos czasu czytam forum na TWEAK.PL i zauwazylem jedna ciekawa rzecz. Dlaczego wszystkim wszyscy polecaja WC jako sposob na to zeby bylo cicho i w ogole jako najlepsze rozwiazanie. Tez sie nad tym zastanawialem ale to jest przerost formy nad trescia. Mam u siebie Titana jak w podpisie i jest dobrze. Jak ktos ekstremalnie nie kreci to uwazam, ze to w zupelnosci wystarczy + wietrzenie budy. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 jak chcesz wyciszyc wentyla to polecam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Spire FalckonRock II dobry, tani i cichy???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Sorki te "?????" bylo niepotrzebne, sam nie wiem po co to wklepalem. A jesli chodzi o wentyl to jest 1 klasa!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 proponujemy WCPopieram. A jak wentyl to mi sięzdaje cena/jakość Tylko trzeba tągume do rzucia zmazać i wyszlifować spód (tąmiedzianą płytke) i jest spoko.Urzywałem takiego jak niemiałęm WC.Zresztą jak chcesz to moge Ci sprzedać :lol: Popieram.U mnie na 7V chlodzi 2200+.Cisza i spokoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Kml, Jamicony mają jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>iane wiatraki. zmień go na Thermaltake z regulacją Zapomniałem że mam wiatrak tak cicho cicho że słyszę jak mi włosy rosną ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Kup fan mate i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Chciałbym wymienić sam wentyl bo po co mam wymieniać radiator jak nie trzeba :| może rozejrze sie na allegro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...