run800m Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam po uruchomieniu komputera nie pojawia mi sie pasek menu start i ikony. Mam nakladke windows vista wiec na szczescie na gorze pulpitu mam skroty do ronych folderow. Wyskakuje nastepujacy blad : /idlist,:744:484, Te cyferki zmieniaja sie za kazdym razem gdy wyskakuje blad, a wyskakuje on gdy chce naprzykald wejsc w moj komputer wtedy na pare sek pojawai sie pulpit i menu start. Prosze o wytlumaczenie sprawy w jak najprostszym jezyku gdyz nie jestem specjalnie zaawansowanym uzytkownikiem :) POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Masz karte sieciowa (wifi) intela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Najprostsze rozwiązania są najlepsze, więc proponuję zacząć od naprawy systemu/sprawdzenie zgodności plików (SFC - o ile Vista je posiada). Potem będziemy walczyć dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbusik88 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Po skanowaniu i uruchomieniu Combofixa wszystko wróciło do normy dzięki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...