Aln Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich. Mam problem z odpowiednim ustawieniem napędów w Viście. Wcześniej napędy miałem przed dyskami wymiennymy. Podczas gdy przypadkowo nacisnąłem sortowanie i napędy są na końcu. Czy da się zrobić aby spowrotem były przed dyskami wymiennymi tak jak miało było domyślne? Pozdrawam . Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Aln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 PKM na moj komputer - zarzadzaj - menedzer dyskow (?) klikasz na dole na danym dysku i zmieniasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 "Przypadkowo" przesortuj je jeszcze raz wg typu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 "Przypadkowo" przesortuj je jeszcze raz wg typu...Tak przypadkowo bo nad typem jest właściwości systemu a później to już samo poszło odemnie :) Ale tak jak mówisz SGJ niestety nie pomagało. Naszczęście udało mi się poradzić przywracaniem systemu. Vistę mam dopiero pare dni i uczę się dopiero działania na niej. Pozdrawiam i wielkie dzięki za porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...