Peper Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam, mam problem chyba z systemem ponieważ podczas użytkowania komputera nagle zaczął migać ekran. Raz był czarny a raz było widać pulpit. Ten sam problem pojawia się po restarcie komputera.Nawet w trakcie ładownia systemu widać latające paski.Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 podaj cala konfiguracje oraz temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peper Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Nie mam takiej możliwości ponieważ jak zaczęło mi się tak dziać to zresetowałem komputer i zawiesił się w momęcie logowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No ale konfiguracje to chyba da się bez włączania kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Na początek zmień kartę graficzną i/lub zasilacz. Przeczyść kompa z kurzu (przy wyłączonym zasilaniu!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peper Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Karta graf. GeForce 6600 128mb PCU. AMD Sempron 3000+ Płyta GŁ. GIGABYTE GA-K8NF-9 socked 939 Ram 2x Kingston 512 DDR400 Temperatura 30 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...