Skylinegt Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam. Kupiłem sobie cooler Termalrighta SI-128 ale jest on za szeroki i niemiesci mi się. Co mi poradzicie zamiast niego o podobnej wydajności cenowo do 180zł ??? Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja moge polecic tak jak mowilem Mugen/Ninije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 A ja polece subforum http://forum.purepc.pl/forum/Co-kupic-chlo...wencjonalne/99/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Pentagram Hp120AlCu Karakorum+Acutake 120mm, cicho i wydajnie i co ważne tanio :wink: Ewentualnie znakomity Mugen czy też Noctua. Co byś nie wybrał będzie wydajnie i cicho ;] Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...