davidovv Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 mam problem z moim hp nx 6125 podczas uruchamiania kompa nie wykrywa mi dysku (dysk mam nowy)na innych dyskach tez sie tak dzieje po kilkakrotnej próbie udaje mi sie to . A drugi problem to biały ekran podczas pracy laptopa pojawiający sie coraz częściej.Po pojawieniu sie białego ekranu pracuje tylko dysk twardy dzieje sie tak w wiekszosci przypadków gdy jestem w necie mam modem I Plusa czy to moze byc tym spowodowane. Procesor Turion ma cały czas temperature około 70 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Temperatura jest za wysoka. Jeśli masz gwarancję, to oddaj do naprawy. Jeśli nie masz już gwarancji, to rozkręć laptopa i przeczyść układ chłodzenia, bo najwidoczniej nie wyrabia. W razie potrzeby skorzystaj z pomocy kogoś bardziej obeznanego w temacie. Odłącz zupełnie iPlusa i spróbuj użytkować kompa cały dzień bez niego. Jeśli problem zniknie, to winny jest właśnie modem/sterowniki do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidovv Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) a jaka powinna byc temperatura procesora bo spadła mi do 60 PO WYCZYSZCZENIU Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez davidovv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...