AtriX Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Jakie chlodzenie polecacie do c2d e8400?Mam dylemat :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargamell Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nad czym masz dylemat ? Ile masz funduszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Może wystarczyć box albo i Noctua za ponad 2 stówy. Wybór należy do Ciebie, tylko podaj kwotę, w jakiej ma się zamknąć. :) Userzy polecają Scythe Mugena. Mój znajomy go ma i nie dość, że jest niesłyszalny, to schładza e8200 do około 38 stopni mimo OC do 3,5 GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Scythe Mugen ;] Albo wodne ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargamell Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Mam Mugena i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisoner Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Jakie chlodzenie polecacie do c2d e8400?Mam dylemat :] Jestem posiadaczem Mugena, polecam, tylko upewnij sie czy wejdzie na twoja plyte glowna bez problemow. Jedyne, do czego mozna sie przyczepic to standardowo kiepskie mocowanie coolera na lga775 (mugen jest naprawde ciezki i slabo sie trzyma na plastikowych klipsach). Ja wykonalem sobie modyfikacje tak jak jest to pokazane TUTAJ Gdybym teraz mial kupic chlodzenie, to wybór padl by zapewne na Noctua NH-U12P ze względu na bardzo dopracowany system montażu na płycie, oczywiscie jesli jestes w stanie wydac 210zl na cooler. pozdrawiam Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez poisoner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karokorum 85złociszy w komputroniku, na allegro nawet 75, a chłodzenie masakra: http://www.pimpmycomp.net/index.php?id=art40 Ale jak chcesz to możesz dopłacić drugie tyle do mugena i mieć to samo... Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...