Manhunt Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Mam sprawę. Ukończyłem Assassin's Creed'a i chciałbym się pobawić. Na cheathappens.com jest fajny trainer do działającej wersji gry. Jeśli ktoś ma konto Premium (bo tylko z takim idzie pobrać tego cheat'a) to niech napisze do mnie na PW :P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Na gamecopyworld.com pewnie znajdziesz to samo bez potrzeby rejestrowania się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Tylko że ten Trainer jest robiony przez CheatHappens więc nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Ja mam trainera do Crysisa z czithapens i znalazłem go na gamecopyworld :). http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_as...ins_creed.shtml (; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 LOL. O czym ty mówisz?! Jaki Crysis? A do AC nie ma tego trainera co mnie interesuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) znam proste rozwiazanie - kupic pakiet premium ;] Edytowane 3 Maja 2008 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 No właśnie problem polega na tym że można tylko kupić z rejonów US, UK i Canada jak się nie myle... A zresztą, nikt nie ma to proszę o zamknięcie tematu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...