VonWhite Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Sprzęt taki jak w temacie, interesuje mnie wersja 8GB. Jak ktoś ma/wie/myśli, chciałbym się dowiedzieć czy warto... http://www.pentagram.pl/produkty/odtwarzac...on_cineo_p_5116 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo. Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Nie wiem, czy oglądanie filmów na ekranie o przekątnej 7,5 cm to przyjemność. Jak na estetykę wykonania, mnogość funkcji i pojemność to cena całkiem ok. Niestety nie posiadałem nic pentagrama, więc poczekaj na wypowiedzi innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Kryptoreklama? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonWhite Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Kryptoreklama? Może to tak wygląda ale bynajmniej nie jest :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Szukał bym czegoś innego, chociażby Meizu M6. Poczytaj sobie na forum.mp3store.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...