siloos Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 czesc posiadam ff 2.0.0.14 i nie dzialaja mi opcje tematu, opcje forum a co za tym idzie nie moge zmienic sposobu wyswitlania postow. Obecnie posty wyswietlaja mi sie w formie drzewa co mnie troszke irytuje :( moze wiecie jak to naprawic aby posty byly wyswietlane w sposob normalny. Tak jak pisalem nie dzialaja mi opcje tematu w ie dziala a w ff nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...amp;mode=linear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siloos Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...amp;mode=linear dzieki link zmienia widok postow. A moze kots wie dlaczego nie rozwija mi sie lista z opcjami tematu ? W ie sie rozwija w ff nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) czesc posiadam ff 2.0.0.14 i nie dzialaja mi opcje tematu, opcje forum a co za tym idzie nie moge zmienic sposobu wyswitlania postow. Obecnie posty wyswietlaja mi sie w formie drzewa co mnie troszke irytuje :( moze wiecie jak to naprawic aby posty byly wyswietlane w sposob normalny. Tak jak pisalem nie dzialaja mi opcje tematu w ie dziala a w ff nie :( To samo mam u siebie i jest to strasznie wkurzające. Nie wiem czy to wina przeglądarki czy może ustawień mojego konta. Doradźcie coś bo czytanie forum w ten sposób jest tragicznie trudne:D O właśnie dzięki temu dziwnemu widokowi nie zauważyłem postu SGJ:). Teraz wszystko śmiga jak dawniej. Edytowane 10 Maja 2008 przez B3niu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven18 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 u mnie dalej nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...