czolo7 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Tyle, ze jest maly haczyk.......nigdzie nie widze, zeby widnial napis D-Tek Fuzion V2.......wiec zapewne jest to porownanie do V1 z ktorym cuplex wygrywa... z jakiej strony masz to porownanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon68 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Tyle, ze jest maly haczyk.......nigdzie nie widze, zeby widnial napis D-Tek Fuzion V2.......wiec zapewne jest to porownanie do V1 z ktorym cuplex wygrywa... z jakiej strony masz to porownanie? xtrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 xtremTo jest porownanie V1 a nie V2 "My feable attempt at thermal testing my V1.." LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Może trochę nie na temat ale mam pytanie do posiadaczy D-Teków. Oryginalne złączki to NK12 High Flow. A moje pytanie brzmi czy jeśli zamienię je na złączki SM8/10 będzie jakiś spadek wydajności?? Czy nie ma się co tym przejmować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 wydajności może nie koniecznie może dziesiętną stopnia kwestia czy masz grube węże w układzie czy słomki http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=151627 przestudiuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klataa Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 np. ten :) http://www.sidewindercomputers.com/ 90$ - 99$ z wysylka sam bym juz zamowil, ale sie dopiero co przeprowadzilem i mam inny adres podany w banku niz zameldowania :/ Ale w tym sklepie są strasznie tanie tygony! po 2,5$ za "stope" czyli za 4 metry płacimy 67zł:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Ale w tym sklepie są strasznie tanie tygony! po 2,5$ za "stope" czyli za 4 metry płacimy 67złicon_smile3.gif raczej w Polsce drogie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klataa Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 raczej w Polsce drogie ....Przesylka to w zaleznosci od wagi 25-35$ i dostawa 5 dni roboczych. D-tek v2 64$ czyli z przesylka okolo 200zl wiec i tak bedzie taniej niz w PL:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Trzeba w kilka osób zamówić i aby w jednej paczce przyszło :) wyjdzie jeszcze taniej. Edytowane 27 Maja 2008 przez JaX_CCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) TUTAJ jest...a raczej byl w cenie £52,19 z wysylka do Polski....czyli +/- 226 zlociszy :) Edytowane 27 Maja 2008 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 39,99 GPB wysylka ok 4-5GPB do Polski, dopiero przy pakach ponad 2KG licza sobie cos kolo 25GPB. Niestety Out of stock, bo chetnie bym lyknol za taka cene :) Kolo 192 PLN to nie tak drogo. Przy wiekszym zamowieniu jak pisalem do 2 KG sie oplaca (prawie 2 kg to ok 13GPB), jak sie troszke przekroczy licza juz ponad 25 (bede niebawem stamtad zamawial troszke gratow, tak ze juz posprawdzalem jak to wyglada) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) jak tylko uporam sie z moim "cudownym" iPlusem to troche odswieze temat B-) no to pare fotek tego co mi dzis listonosz przytargal :) magiczne pudelko ;) a to jego zawartosc: co do wydajnosci to nie wiem wiec nie pytajcie, bo to pojdzie do nowej rewizji wc (za +/- 2tyg :/) Edytowane 5 Czerwca 2008 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Niebawem i w qulingu bedzie pewnie. Juz wyprzedaja V1, cena obnizyli i dopisali ze wyprzedaz, wiec podejrzewam ze bedzie w poprzedniej cenie V1, moze ciut taniej. czolo7 - czekam na jakas Twoja opinie na temat tego bloczku i pierwsze testy na ppc :) Byc moze sam sie na to cacko w nowej rewizji zdecyduje, oczywiscie jesli poczta dostarczy mi kilka paczek... EDIT: Jadnek V1 jakos tak bardziej mi sie podoba z ta uniwersalna zapinka... pro mount ma swoje zalety, ale jesli o wyglad chodzi to jednak Apogee GTX caly czas rzadzi :) (to moja bardzo subiektywna opinia) Edytowane 5 Czerwca 2008 przez jedras77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) ciekawi mnie wsumie jaka bedzie cena w coolingu :) eh...co do testow to nie tak szybko bo narazie nie mam kompletnie czasu na to...tymbardziej rezultat na wezach 8/10 (ktore narazie posiadam) bylby raczej marny... @jedras77 w zestawie jest rowniez uniwersalna zapinka. Wlasnie sie obawialem, ze paczka dojdzie znacznie pozniej przez te strajki poczty, ale doszla z UK w 6 dni :) Edytowane 5 Czerwca 2008 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 czemu na wężach 8/10 wyniki miały być marne?Wiem że ciecz się w nich cofa ale chyba nadal standard w de jak i pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Wydaje mi sie, ze Dtek to bloczek ktory lubi jak mu sie porzadnie "wleje" ;) Moge sie mylic...niestety mialem do czynienia tylko z wezami 8/10 takze nie wiem jak to bedzie z grubszymi. Jesli nie ma sensu zmieniac wezy z Inno 8/10 na Tygon 11,2x15,9 to niech ktos podpowie bo planuje zakup wlasnie takich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 jeśli okaże się że musisz zakładać opaski na węzę z połączenia cpu>nb to się nie opłaca ... d-tek ma mniejsze różnice w */flow niż GTX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) hmm...no ogolnie to myslalem nad tym, zeby dac opaski zaciskowe... ale dobra nie robmy offtopa :) jak bede mial kupowac sprzet to zaloze osobny topic, bo jeszcze bede mial pare pytan :) jeszcze 2 fotki sie znalazly ;) spod jeszcze zabezpieczony tasma, ale i tak widac ze lustro :) ...i zestaw w calej okazalosci (+instrukcja w pudle :) ) Edytowane 5 Czerwca 2008 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 http://www.cooling.pl/dtek-fuzion-v20-univ...ukt,550841.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Cena taka jakiej się raczej wszyscy spodziewali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Wsumie z prowizja banku (20zł) za przelew za granice zaplacilem 5zł mniej.......chociaz z grugiej strony to tu do ceny 255zł trzeba jeszcze doliczyc koszt wysylki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziołek Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Gdyby ktoś był zainteresowany recenzją to zapraszam http://www.mod-planet.com/index.php?module...amp;pageid=1115 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Gdyby ktoś był zainteresowany recenzją to zapraszam http://www.mod-planet.com/index.php?module...amp;pageid=1115Czy jestes pewien tego stwierdzenia: Środkowa komora to istny majstersztyk jeśli chodzi o frezowanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Jeśli chodzi o wtryskarkę chyba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziołek Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Czy jestes pewien tego stwierdzenia: ??Chodziło o rdzeń, nie o top. Już poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Chodziło o rdzeń, nie o top. Już poprawione.No wlasnie rzecz w tym ze spod na 99% jest zrobiony na wtryskarce. Wyfrezowanie tego zajelo by za duzo czasu i sporo by kosztowalo. Natomiast top jestchyba tez na wtryskarce zrobiony. W jednym z tematow bylo juz na temat Dteka 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziołek Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 No wlasnie rzecz w tym ze spod na 99% jest zrobiony na wtryskarce. Wyfrezowanie tego zajelo by za duzo czasu i sporo by kosztowalo. Natomiast top jestchyba tez na wtryskarce zrobiony. W jednym z tematow bylo juz na temat Dteka 1. Na każdym z rogów w spodzie widać ślady po nożach (rysy), dlatego myślę że jest to frezowane. Choć same piny mogłyby być z wtryskarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Omg wszystko co z tworzywa w tym bloku to jest robione na wtryskarkach... Spód to jest ODLEW [forma + ciekły metal] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 cały blok tzn spod i top jest robiony metodą odlewu ciśnieniowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Na każdym z rogów w spodzie widać ślady po nożach (rysy), dlatego myślę że jest to frezowane. Choć same piny mogłyby być z wtryskarki. :lol2: Dobre, serio dobre, masz jeszcze pare takich textow? Spod na 10000% nie jest zrobiony na frezarce - przynajmniej piny, bo pewnie rowek pod oring, gwinty, dolne podfrezowanie, planowanie i ew. fazy robi frezarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...