Skocz do zawartości
klataa

D-tek Fuzion V2 Juz Jest!:)

Rekomendowane odpowiedzi

Tyle, ze jest maly haczyk.......nigdzie nie widze, zeby widnial napis D-Tek Fuzion V2.......wiec zapewne jest to porownanie do V1 z ktorym cuplex wygrywa...

z jakiej strony masz to porownanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może trochę nie na temat ale mam pytanie do posiadaczy D-Teków. Oryginalne złączki to NK12 High Flow. A moje pytanie brzmi czy jeśli zamienię je na złączki SM8/10 będzie jakiś spadek wydajności?? Czy nie ma się co tym przejmować??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

np. ten :)

http://www.sidewindercomputers.com/

90$ - 99$ z wysylka

sam bym juz zamowil, ale sie dopiero co przeprowadzilem i mam inny adres podany w banku niz zameldowania :/

Ale w tym sklepie są strasznie tanie tygony! po 2,5$ za "stope" czyli za 4 metry płacimy 67zł:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39,99 GPB wysylka ok 4-5GPB do Polski, dopiero przy pakach ponad 2KG licza sobie cos kolo 25GPB.

Niestety Out of stock, bo chetnie bym lyknol za taka cene :) Kolo 192 PLN to nie tak drogo. Przy wiekszym zamowieniu jak pisalem do 2 KG sie oplaca (prawie 2 kg to ok 13GPB), jak sie troszke przekroczy licza juz ponad 25 (bede niebawem stamtad zamawial troszke gratow, tak ze juz posprawdzalem jak to wyglada)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tylko uporam sie z moim "cudownym" iPlusem to troche odswieze temat B-)

no to pare fotek tego co mi dzis listonosz przytargal :)

magiczne pudelko ;)

Dołączona grafika

a to jego zawartosc:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

co do wydajnosci to nie wiem wiec nie pytajcie, bo to pojdzie do nowej rewizji wc (za +/- 2tyg :/)

Edytowane przez czolo7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebawem i w qulingu bedzie pewnie.

Juz wyprzedaja V1, cena obnizyli i dopisali ze wyprzedaz, wiec podejrzewam ze bedzie w poprzedniej cenie V1, moze ciut taniej.

czolo7 - czekam na jakas Twoja opinie na temat tego bloczku i pierwsze testy na ppc :) Byc moze sam sie na to cacko w nowej rewizji zdecyduje, oczywiscie jesli poczta dostarczy mi kilka paczek...

EDIT:

Jadnek V1 jakos tak bardziej mi sie podoba z ta uniwersalna zapinka... pro mount ma swoje zalety, ale jesli o wyglad chodzi to jednak Apogee GTX caly czas rzadzi :) (to moja bardzo subiektywna opinia)

Edytowane przez jedras77

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawi mnie wsumie jaka bedzie cena w coolingu :)

eh...co do testow to nie tak szybko bo narazie nie mam kompletnie czasu na to...tymbardziej rezultat na wezach 8/10 (ktore narazie posiadam) bylby raczej marny...

@jedras77

w zestawie jest rowniez uniwersalna zapinka. Wlasnie sie obawialem, ze paczka dojdzie znacznie pozniej przez te strajki poczty, ale doszla z UK w 6 dni :)

Edytowane przez czolo7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie, ze Dtek to bloczek ktory lubi jak mu sie porzadnie "wleje" ;)

Moge sie mylic...niestety mialem do czynienia tylko z wezami 8/10 takze nie wiem jak to bedzie z grubszymi.

Jesli nie ma sensu zmieniac wezy z Inno 8/10 na Tygon 11,2x15,9 to niech ktos podpowie bo planuje zakup wlasnie takich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm...no ogolnie to myslalem nad tym, zeby dac opaski zaciskowe...

ale dobra nie robmy offtopa :)

jak bede mial kupowac sprzet to zaloze osobny topic, bo jeszcze bede mial pare pytan :)

jeszcze 2 fotki sie znalazly ;)

spod jeszcze zabezpieczony tasma, ale i tak widac ze lustro :)

Dołączona grafika

...i zestaw w calej okazalosci (+instrukcja w pudle :) )

Dołączona grafika

Edytowane przez czolo7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło o rdzeń, nie o top. Już poprawione.

No wlasnie rzecz w tym ze spod na 99% jest zrobiony na wtryskarce. Wyfrezowanie tego zajelo by za duzo czasu i sporo by kosztowalo. Natomiast top jestchyba tez na wtryskarce zrobiony. 

W jednym z tematow bylo juz na temat Dteka 1. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie rzecz w tym ze spod na 99% jest zrobiony na wtryskarce. Wyfrezowanie tego zajelo by za duzo czasu i sporo by kosztowalo. Natomiast top jestchyba tez na wtryskarce zrobiony.

W jednym z tematow bylo juz na temat Dteka 1.

Na każdym z rogów w spodzie widać ślady po nożach (rysy), dlatego myślę że jest to frezowane. Choć same piny mogłyby być z wtryskarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na każdym z rogów w spodzie widać ślady po nożach (rysy), dlatego myślę że jest to frezowane. Choć same piny mogłyby być z wtryskarki.

:lol2: Dobre, serio dobre, masz jeszcze pare takich textow? Spod na 10000% nie jest zrobiony na frezarce - przynajmniej piny, bo pewnie rowek pod oring, gwinty, dolne podfrezowanie, planowanie i ew. fazy robi frezarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi