mefisto21 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 siemka wam mam problem z usunieciem folderow od windowsa bo zostaly po niedokończonej aktualizaji i nie da sie ich usunac bo wyskakuje odmowa dostepu . Co mozna ustawic w windowsie albo moze programem jakims by je usunąć ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Jedno z poniższych powinno pomóc: 1. Wyłączenie ochrony systemu - XPLite Trial wystarczy. 2. Unlocker. 3. Nadanie sobie praw dostępu i skasowanie. (Wymaga wyłączenia "prostego udostępniania" w opcjach folderów). A tak z ciekawości, to o jakich folderach mowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 wiesz co to foldery po automatycznej aktualizacji windowsa i sie zapisaly na drugiej partycji nie systemowej te foldery mi przeszkadzaja i maja dziwna nazwe f7d8ecac395954ad2ef51b7738431f8d dzieki zrobilem tak jak kazales i usunoł unlocker te foldery :):):) naprawde dzięki te foldery mnie denerwowałt :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...