Elos Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zamierzam zakupić sobie monitor LCD 19' panoramiczny. Wiem, że mały, ale nie wejdzie mi większy. Planuję przeznaczyć na ten zakup około 700 zł. Poniżej modele które rozważam: SAMSUNG Syncmaster 932GW - 770 zł SAMSUNG Syncmaster 931BW - 640 zł LG L1960WTQ-SF - 730 zł LG 19" LCD L196WTQ-WF - 700 zł Który z tych polecacie? A może jakiś inny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszej Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Mam 931BW i muszę powiedzieć, że nie spotkałem lepszej szerokiej 19". Z tego co się orientuję wszystkie 19" to TN'ki więc cudów nie oczekuj, ale jak napisałem mi bardzo ładnie świeci (choć kąty pionowe - patrząc od dołu - są bardzo małe). Jedyne na co bym zamienił to 22" 223BW, która kosztuje teraz tyle co 931BW rok temu :/ Edytowane 6 Maja 2008 przez ciszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiq Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Tańsze Lcdki masz tutaj http://www.agito.pl/komputery/monitory_lcd.67.M.html i na Twoim miejscu brałbym jednak Asusa, przynajmniej z doświadczenia wiem, że nie są wadliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...