mateush90 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 witam wszystkich, otóż od wczoraj mam taki problem: zakupiłem monitor hp w2007v i od tego czasu gdy szukam w google.pl jakiegoś obrazu i gdy robie "pokaz obraz w rzeczywistych rozmiarach" za każdym razem pokazuje sie komunikat że nie można wyślwietlić ponieważ zawiera błedy.. ;/ i teraz nie wiem czy to wina monitora czy co innego.. ;/ wogule monitor mam możliwość podłączyć poprzez przejściówke dvi - co ona wogule daje? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Naprawdę szczerze wątpię, aby to była wina monitora. Albo coś z Netem, albo dysk, albo pamięci. Ostatecznie przeglądarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateush90 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 właśnie rozwiązałem problem.. skype coś blokował i nie chciało wyświetlać.. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...