Ryba_8 Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Peltki 120 i 170 ma czsami taki mały sklepik w przejściu pod Gusem w wawie, ale drogie jak @#!!. Polecam sprowadzić z zagranicy, taniej wyjdzie. go.com znajduje kilka sklepów z elektroniką, a dla bogatych w Polsce pozostaje Elfa. Sprowadzą wszysko - za słoną opłatą;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 są w gusie.... /dzisiaj byłem/ 170 za 130zeta.... ale chyba jeszcze + Vat.... A w przyszłym tygodniu ma być dostawa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ja mojego 226W mogę zepchnąć w zestawie z zasilaczem 14,2V/25A za 152+300. Dodatkowo okablowanie+połączenia na śledziu. Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Niestety wtedy ciepło procesora powstające po tej stronie płyty ma problemy ze swobodnym "rozejściem się" :(Ale można tą pleksi ponawiercać (w szczególności wokół miejsca "posadowienia" :wink: procesora ). Wówczas obieg powietrza jest tylko minimalnie zakłócony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...