_Mistrz_ Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) Dla mnie wybór mobo to najtrudniejszy temat w kewstii zakupów w związku z tym proszę Was o radę. Trochę się już orientowałem w innych tematach, ale w tym tygodniu muszę zamówić już mobo. Wybór musi być trafiony bo ta płyta pozostanie już na lata... :lol2: Warunek numer jeden to brak jakichkolwiek problemów na codzień (w tygodniu studiuję i nie chcę żeby reszta domowników miała z nią problemy). Cenę wskazałem już w tytule. Obecny faworyt to DFI T2 P35 i kosztuje właśnie około 350zł. Jeśli w tej cenie są jakieś inne ciekawe mobo to proszę o sugestie, chipset nie musi być najnowszy jeśli mobo będzie dobra (moze jakiś asus na 965 albo 975...). Na koniec chciałem dodać, że niestety cenię sobie wygląd i markę :wink: Edytowane 10 Maja 2008 przez _Mistrz_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 W tej cenie ta mobo jest bez konkurencyjna, więc już wiesz co brać :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 DFI które wymieniłeś będzie jak znalazł IMO ;] Niema co kombinować....bo dostaniesz gąbczaka w mózgu, DFi jest i stabilna i ładna (pisałeś coś o wyglądzie) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Fredek ja już dużo pisałem i o tej DFI i ogólnie bo naprawdę wybór mobo to dla mnie zawsze był ogromny problem, ale widzę że niepotrzebnie ten temat zakładałem bo faworyt otrzymał tylko dodatkową rekomendację. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...