anagaro Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Witam. Chcę złożyć tanią i dobrą konfigurację, która będzie się nadawała do starszych gierek i surfowania po necie. Mój typ to: procesor z rodziny AMD 64 s.939 pewnie 3000+ lub jakiś wyższy model jak się tanio trafi. Do tego jakaś dobra płyta, aby można się pobawić w lekkie o/c na tym procku. 1GB ramu, karta graf. to r9600 pro którą już posiadam, dysk 160GB który też mam ze starego kompa. Czy ten zasilacz podoła tej konfiguracji? Liczę się z małym o/c. Nie ma to być jakiś przyszłościowy zestaw. Pozdrawiam anagaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 To bedzie az zanadto, wystarczy nawet 300W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Ten Chieftec może być, ew. pomyśl nad Modecom MC-350 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...