Skocz do zawartości
krzychu26

Opinie O Obudowie Arctic Cooling Silentium T2 Eco 80

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje zamienić swojego CM 331 na coś wszechstronniejszego. W oko wpadła mi ta oto obudowa http://www.freezemaker.pl/arcticcooling-...-p-80.html . Gadałem z użytkownikami i bardzo dużo osób wypowiada sie o niej bardzo dobrze, że ma grube blachy, wentylatory ciche no i duże wymiary. Do tego zasilacz 550W firmy Seasonic w bardzo nietypowym miejscu ale szczerze mówiąc świetnie to wymyślili zasilka zasysa chłodniutke powietrze z przodu. Koszyk który tlumi drgania dysku. Ciekawy przeplyw powietrza, ciekawie to wygląda. No dla mnie naprawde fajna buda. Sam zasilacz kosztowal by pewnie z 200zł a za 150zl to chyba oplacalna buda.

Czekam na opinie uzytkowników, mile widziane testy.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nic ciekawego, duża to na pewno nie jest, raczej dość ciasno w środku. Wentyle 80mm były fajne ale jakiś czas temu, teraz w większości nowych konstrukcji minimum to 120-tki. Lepiej dołożyć troszkę kasy i kupić obudowę i zasiłkę osobno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten antec jest spoko, z tańszych jedna z lepszych opcji.

Troszkę drożej od tego anteca: Cooler Master RC690

Thermaltakeów nie polecam. Nie są niby złe, ale jakość mogła by być lepsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi