wozaq Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 mam takie pytanie, czy do jakiejkolwiek płyty ze zintegrowaną grafiką, da się podłączyć 2 monitory naraz, dokładnie 1 przez DSUB a drugi TV przez HDMI. Na przykład na takiej płycie: http://allegro.pl/item363609654_gigabyte_g...ocket_am2_.html Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Pewnie można skoro jest gniazdo DVI i DSUB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) o to chodzi, że stwierdzenie "pewnie" mi nie wystarcza :P może być tak, że tylko na jednym z nich będzie działać i wtedy qpa... właściwie to banalne pytanie, ale nigdzie nie widziałem odpowiedzi na nie... EDIT jednak znalazłem odpowiedź: The Radeon HD 3200 graphics core is surprisingly robust. On top of its advanced 3D engine, the chipset also includes two independent display controllers, letting you run a dual-monitor configuration right out of the box. może komuś się to przyda :D temat do zamknięcia Edytowane 18 Maja 2008 przez wozaq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Na każdej można. Wystarczy rozdzielaćz sygnału :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 pierdzielisz farmazony. jak na rozdzielaczu uzyskasz dwa niezależne monitory? na każdym będzie dokładnie to samo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 To źle przeczytałem. Skoro dwa różne obrazy mają być to muszą być dwa ramdaci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...