maxymili Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Zamówiłem klawiaturę HP DT527A PS/2 do zestawu na AM2+ ale niestety nie mieli jej na stanie. Znam tą klawiaturę z pracy i jestem zadowolony zarówno z głośności jej pracy jak i niezawodnego odbijania klawiszy. Jaką wziąć w zamian? Warunek, w sklepie www.sirius.pl bo tam złożyłem cały zestaw i już nie mam czasu na zmiany. cena klawiatury HP to 45zł ale mogę dać nieco więcej, ostatecznie wezmę Logitecha UltraX ale to za drogie jak dla mnie rozwiązanie, zresztą akurat podrożała aż +9zł. Na obecną chwilę biorę pod uwagę Genius, Modecom no i tego logitecha, ale nie musi być płaska tylko mam już jednego logitecha 350 i jest bardzo głośny a klawisze nie odbijają tak idealnie jak w HP więc nie wiem jakiego ewentualnie można wziąć? Brakuje mi oczywiście testów tych klawiatur, czy ktoś może je opisać? głośność, może są jakieś testy? No i wcisnęli mi tego modecoma :D ale jeszcze mam możliwość zmiany i jak jednak macie inne opinie to dajcie znać. Edytowane 20 Maja 2008 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...