Conti Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Cóż, jakoś nie mam zaufania do KomputerŚwiata i ich testów i recenzji, ale to jest jeden z nielicznych dostępnych testów programów AV. I co w nim widzimy. Z jednej strony Kaspersky v7 na 1-wszym miejscu - to jestem w stanie zaakceptować 8O. Ale nod32 v3 dopiero na 5-tym, poprzedzony przez F-Secure (dobry program, więc ok), ale NortonAV i G-data.... Czyżby spadek formy noda, z tego by tak wynikało. Smutna jest też sprawa darmowych AV - Avira na miejscu 10-tym, ostatnim .... kiepsko z wykrywaniem, jeszcze gorzej z unieszkodliwianiem.... Wg tego testu liczą się tylko KasperskyAV v7 F-Secure AV 2008 od biedy Norton AV 2008 G-Data AV 2008 Począwszy od noda32 v3 z wykrywaniem i leczeniem już kiepsko. Bardzo to intrygujące. P.S. ALE biorąc pod uwagę, że 2 dni temu po aktualizacji, nod32 v3 zaczął się upierać, że plik wykonawczy testdriveunlimited.exe to nieznana odmiana wirusa, mogę uwierzyć w jego kiepską kondycję ... Edytowane 23 Maja 2008 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Nie wiem jak z prawami autorskimi w przypadku skanu. Obecnie jest w każdym kiosku, rzucić okiem w empiku czy też gdzieś indziej zawsze można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 G-data....G-Data uzywa 2 silników z czego jeden to kaspersky. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creer Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Avira AntiVir Premium 8O Polecam zapoznac sie z niezaleznymi testami m.in.: http://www.av-comparatives.org/seiten/comparatives.html inny ranking: Wczesniej mialem NOD'a - polecam Avire, jest skuteczniejsza i przy tym nie obciaza komputera a moze nawet jest ciut lzejsza od nod'a. Testow AV jest sporo w serwisach zagranicznych wystarczy poszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...