borsuk_1 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Problem tyczy się karty sieciowej w laptopie z siga. Ostatnio tak jakby nie chciała się włączać tj. po włączeniu w programie/panelu nie znajduje żadnych sieci a dioda sygnalizująca włączenie nie świeci. Ta karta to Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection (sprawdzane Everestem). Wskazywałoby to na jej uszkodzenie i kierunek gwarancja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Problem tyczy się karty sieciowej w laptopie z siga. Ostatnio tak jakby nie chciała się włączać tj. po włączeniu w programie/panelu nie znajduje żadnych sieci a dioda sygnalizująca włączenie nie świeci. Ta karta to Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection (sprawdzane Everestem). Wskazywałoby to na jej uszkodzenie i kierunek gwarancja?Zmień port PCI albo sprawdź na innej mobo. Jeśli dzieje się to samo - kierunek gwara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 @wistler Ta sieciówka jest wbudowana w notebook'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Może jakaś kombinacja klawiszy odpowiada za włączenie sieciówki? Nie wiem jak w ibm ale w mojej toshibie można włączyć/wyłączyć na 3 sposoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 zazwyczaj nie jest wbudowana tylko siedzi na slocie minipci - można sprawdzić w innym lapku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) Może jakaś kombinacja klawiszy odpowiada za włączenie sieciówki? Nie wiem jak w ibm ale w mojej toshibie można włączyć/wyłączyć na 3 sposoby.No wiem, w moim Thinkpadzie to jest Fn+F5, ale jak tam klikam 'Power On' to nic z tego, a powinna zaświecić się zielona dioda i wyświetlić w tym programie, że działa. zazwyczaj nie jest wbudowana tylko siedzi na slocie minipci - można sprawdzić w innym lapkuCzyli, żeby rozkręcić go, wyjąć ją i podłączyć gdzie indziej? EDIT: Okazał się problem wyłącznie z driverami, reinstall systemu rozwiązał kłopot Edytowane 3 Stycznia 2010 przez borsuk_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...