Karol77 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Jako nowy witam wszystkich. Którego laptopa wybrać Toshibe L40-17Q czy Acera aspire 5520-7A2G16. Wiem, że Acer ma troche lepsze parametry (chociaż 2 Gb RAM-u). Ale która firma ogólnie jest lepsza. Który z tych laptopów ma lepszą jakość. Przeznaczeniem tego laptopa ma być serfowanie po internecie, trochę gier od czasu do czasu, filmy, muzyka, praca w MS office itp. czyli ogólnie do wszystkiego. Proszę o szybką odpowiedź i wybór spośród tych dwóch laptopów. Z góry dziękuję. Proszę o dokładniejsze tytułowanie wątków KrisJR Edytowane 26 Maja 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Jako nowy ... powinieneś wiedzieć, że dla tematów odnośnie kupowania, jest tu odpowiedni dział. Te "trochę gier" to jest dość istotny element. Pasjansik pójdzie na wszystkim, z najnowszymi tytułami jest już zupełnie inaczej. Tak więc, skoro nie wiesz, co wybrać, napisz, w co chcesz grać, bo jest sprzęt z grafiką do grania i do grania, ale w pasjansika. Przydałoby się też podać przyblizony budżet, bo może znajdą się chętni, którzy zaproponują coś lepszego. Edytowane 25 Maja 2008 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol77 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Prosiłem o wybór między tymi dwoma laptopami, bo nie wiem który byłby lepszy. A odnośnie tych gier, to nie jakieś z górnej półki tylko takie pośrednie (np. Fifa 2008). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...