pawelw111 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Witam, tym razem mam niestety kolejny problem :/ Po zainstalowaniu SP3 windows nie chce się odpalić, dokładnie staje przy logo windowsa. Więc jak to rozwiązać? Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 niestety nie, próbowałem prawie każdą z tych opcji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 dzięki za pomoc, ale próbowałem tego i nic nie dało. Zrobiłem format, ale po formacie 2 partycje sie uszkodziły czy coś, nie da się ich odpalić. Testdisk nie pomaga :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Co to znaczy "2 partycje sie uszkodziły"? Opisz dokładnie wszystko i wszelkie komunikaty o błędach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Może ja pokaże screena, będzie prościej. Screen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Daj jeszcze raz testdiska tylko koniecznie dosowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 dzięki wielkie, z dosa pomogło! Wszystkie dyski odzyskane! Jeszcze raz dzięki, pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...