Grinch Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Kurde uwielbiam tego gościa :D Mimo lekkich kłopotów w początkowych rundach, dowalił asfaltowi :P Moje gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 kibicujesz pilkarskiej druzynie narodowej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Cytat ..., dowalił asfaltowi :P Moje gratulacje. :D Tak niemorzna... Mówi się murzynowi !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Cytat kibicujesz pilkarskiej druzynie narodowej ?Tak a co ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Cytat Cytat kibicujesz pilkarskiej druzynie narodowej ?Tak a co ? :? to fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Cytat Cytat ..., dowalił asfaltowi :P Moje gratulacje. :D Tak niemorzna... Mówi się murzynowi !!! :) To z emocji :D graham: Mi też się podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 asfalt to okreslenie typowo z boksu :) to jeszcze za swietnosci goloty, wiec oliego to w to nie mieszaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 fakt faktem, ze michalczewski wygral :) skoda tylko ze z wegrami zemisowalismy, mecz tez bym bez zadnych rewelacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Przynajmniej Michalczewski nas nie zawiodl czego nie mozna powiedziec o naszej reprezentacji :?. Lipa poprostu :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Wygral i na to bylo milo patrzec . Bortas a ty to gdzie ogladales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Cytat Przynajmniej Michalczewski nas nie zawiodl czego nie mozna powiedziec o naszej reprezentacji :?. Lipa poprostu :?.Nas? Przeciez to juz niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Cytat Cytat Przynajmniej Michalczewski nas nie zawiodl czego nie mozna powiedziec o naszej reprezentacji :?. Lipa poprostu :?.Nas? Przeciez to juz niemiec A moze "Nas" w sensie tych, którzy mu kibicuja, nie Pomyslales o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Cytat Cytat Cytat Przynajmniej Michalczewski nas nie zawiodl czego nie mozna powiedziec o naszej reprezentacji :?. Lipa poprostu :?.Nas? Przeciez to juz niemiec A moze "Nas" w sensie tych, którzy mu kibicuja, nie Pomyslales o tym? A moze nie jak zauwazyles Cytat nas nie zawiodl i Cytat naszej reprezentacji jezeli pisze "naszej reprezentacji", to na pewno nie mowi o chinskiej, prawda? A skoro nas i naszej pojawiaja sie w tym samym zdaniu, wedlug mnie chodzi o nas, polakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 jak wolisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Cytat jak wolisz... Bialy polakiem zapewne nie jest hm ?~! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Cytat Cytat jak wolisz... Bialy polakiem zapewne nie jest hm ?~! ta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Grzesiu widze, ze czepliwy jestes. Owszem piszac nas mialem na mysli polakow i jednoczesnie kibicow. Bo mow co chcesz, ale dla mnie Michalczewski jest polakiem, to ze parenascie lat temu wyjechal to nie znaczy ze stal sie niemcem, dobrze wiesz jakie wtedy byly czasy i jezeli zostalby w polsce nie osiagnol by tego wszystkiego (czyt. 48 wygranych walk), dlatego nie zgodze sie z toba :bij: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Update: Nie chcialo mi sie edytowac posta, wiec jeszcze jedno do grzesia z tego co wiem to tez jezdzisz do niemiec i nie w celach turystycznych, jaki z tego wniosek? Nie jestes polakiem :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Grinch zachowuj sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Cytat Grzesiu widze, ze czepliwy jestes. Owszem piszac nas mialem na mysli polakow i jednoczesnie kibicow. Bo mow co chcesz, ale dla mnie Michalczewski jest polakiem, to ze parenascie lat temu wyjechal to nie znaczy ze stal sie niemcem, dobrze wiesz jakie wtedy byly czasy i jezeli zostalby w polsce nie osiagnol by tego wszystkiego (czyt. 48 wygranych walk), dlatego nie zgodze sie z toba :bij: .To mialem na mysli ale nie wszyscy widac zrozumieli...a tlumaczyc mi sie nie chce. :wink: Michalczewski - niemiec :? lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Michalczewski walczy JUŻ pod barwami polskimi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Grzesie, może byś se tak podpis zmniejszyl... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 O co dyskusja. przy Michalczewskim byla POLSKA flaga i koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 To że gośc wyjechał, nie znaczy że nie jest Polakiem. Tak samo reprezentacja Polski w piłce Nożnej. Dudek gra w Liverpoorze, Olisadebe w Panatinaikosie, Hajto w Schalke, to nie znaczy, że są innej narodowości. Gratulacje dla Michalczewskiego za zwycięstwo, o footbalu zamilknę, bo szkoda gadać, żeby tak zjebać akcję. ( wrazei gdyby cenzura wcięła ---> z.jebać) :wink: Odkąd j e b a to przekleństwo ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 cos cenzura szwankuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 oglądałem walkę w pubie i jakoś nas ujęła atmosfera bokerskiego ringu... mamy takie ustrojstwo do mierzenia siły uderzenia - wczoraj właściciel tego goowna nieżle zarobił a ja mam wybite kostki w prawej ręce :? padł nowy rekord - 947 wracając do walki: czarnuch nie był zły tylko siem wystraszył darka i dopiero póżniej wtopił. tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...