stan14 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 witam mam problem, kupilem w usa fuji f31 i wczoraj zamiast przez orginalna ladowarke, zaczolem ladowac aparat ladowarka przywieziona z usa, i zapomnialem zmienic napiecie z 9V na 4,5V noi jak sie skapnolem to juz bylo po frytkach, aparat nie reagowal gdy go podlaczylem pod prawidlowa ladowarke. macie moze pojecie co z aparatem dalej? czy juz do wyrzucenia czy tylko akumulatorki do wymiany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Nie mylisz sie przypadkiem?? Moze zamiast ladowarke przelaczyc na 220V zostawiles na 110V?? Wtedy mogles uszkodzic ladowarke, a nie akumulatory czy aparat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan14 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) moze sie myle, ale zawsze jak przelaczalem tu w polsce na 4,5V bylo ok, a ostatnim razem zapomnialem zmienic i lipa, wiec sam niewiem, a co do ladowarki to cos szczelilo i zaczelo "ladnie pachniec" wiec ladowarka raczej na pewno poszla z dymem. tylko nie wiem co z aparatem, wydaje mi sie ze powinien miec jakies bezpieczniki czy cus w tym stylu Edytowane 10 Czerwca 2008 przez stan14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ee w takim przypadku tylko ładowarka poszla na 99% z dymem. Aparat zapewne sprawny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan14 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 dzieki Wam za odp ale nie wiem co jest grane bo jak pod originalna ladowarke podlanczam to nie laduje sie. wogule nie reaguje. i moze tylko akumulatorek poszedl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 i moze tylko akumulatorek poszedl? Bardzo mozliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan14 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 ok, wiec pozostaje mi zakup nowych i moze odpali. dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...