Smietana Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jak w temacie zasięgam się Waszej opinii, expertów, jakie mocowanie acutake'a 120 mm pod passywem będzie najlepsze, kolega ma na nitce ale jest to chybotliwe, niestabilne. Żadne lutowanie, silikonowanie itd. nie wchodzi w gre. Potrzebuje dobrego materiału który moge opleść wokół accelero i będzie spełniał swoje zadanie i nie ingerował w inny osprzęt. Jeżeli nie trafiłem w dział - z góry przepraszam, ale nie jestem tu stałym bywalcem. I tak, szukałem wszędzie ale jako iż zainteresowanie tą dziedziną sprzętu w internecie jest ogromne, ciężko znaleźć dobre hasło kluczowe w googlach i trafić na to co się szuka. Pozdrawiam i liczę na pomoc, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) 2 gumki i juz:D ja tak mam na grafice :rolleyes: recepturki oczywiscie:P Edytowane 10 Czerwca 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opaski zasiskowe - po szczegoly odsylam do tematu o Accelero S1, sa fotki nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 2 gumki i juz:D ja tak mam na grafice :rolleyes: recepturki oczywiscie:P Recepturkami to mozna sobie arkusz a4 oplesc. Tak jak mowi costi - opaski samozaciskowe o szerokosci <4mm. Gdy beda za krotkie zawsze mozna polaczyc kilka zeby oplesc prawidlow wentylator na chlodzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...