Gość kronic Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam.Jak w temacie. Jestem maniakiem gier gl, fps i poszukuje naprawde dobrej myszki.Wybor zaokraglilem do 2 firm Logitech i Razer.Poradzcie za i przeciw ktora mysz polecacie.Jestem w stanie dac za myszke nawet 300zl,ale zeby byla tego warta.Mam juz sluchawki Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset i sa naprawde godne polecenia.Klawiature tez wybralem Razer Lycosa Gaming,G-15 nie widzi mi sie jakos za kloc duzy.Takze zostala mysz czy dalej sie trzymac Razera czy moze ryzyk na G-9??Pozdrawiam i dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Razer DeathAdder. Mam od premiery i sobie bardzo chwalę. Warunek - musisz być praworęczny :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Skoro chce brać G9 to chyba jest praworęczny ... Od siebie polecę Logitech MX518 / Razer DeathAdder Edytowane 11 Czerwca 2008 przez FsH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 MX518 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mam mx518 i sobie chwale, gralem tez na mx1000 i rowniez bardzo przyjemnie sie gralo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Też polecam MX518. Miałem w ręku DA niedawno i rzeczywiście trzeba mieć łape do tego ;d. Logitech jest mniejszy imo i lepiej sie trzyma ręki. Jedyna wada to gruby kabel, ale to można rozwiązać wymieniając go na ten z 718BF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kronic Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Wybor padl jednak na Razer DeathAdder.Dzieki za pomoc pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 najpierw pomacaj zanim kupisz masa trzeszczącego plastiku + tandetne wykonanie weź G9, nie będziesz żałować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kronic Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Mowisz?A miales ztycznosc z G-9 moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 kronic a miałeś tego DA w ręku ? albo jakąkolwiek mysz którą chcesz kupić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Mowisz?A miales ztycznosc z G-9 moze?mi tam lata ale moj syn sobie chwali w CS-a tą G9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kronic Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Nie mialem zadnej z tych myszy daltego zalozylem temat,aby sie dowiedziec jak najwiecej.Obecnie posiadam zestawik Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 (65V-00016). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jak nie "pomacasz" myszki to nawet taka, ktora moglaby kosztowac i 1000zl moze Ci nie pasowac!!! G9 sie na pewno sprawdzi, pod warunkiem, ze bedzie Tobie "lezala w dloni". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Przy G9 masz 3 szanse czy będzie ci leżeć w dłoni bo są 2 "ubranka" i możliwość używania gołej myszy :P. Z innymi myszkami masz tylko jedną szansę. Mi tam się bardzo spodobała ta myszka. Dobrze leży w dłoni na obu ubrankach, żadnej akceleracji, masa fajnych bajerów w sofcie, super ślizgacze, po prostu cud miód i orzeszki. Poczytaj sobie 1 2 Razery i inne gady nie mają praktycznie żadnych dodatków. Wszyscy srają się, że ta ma akcelerację a ta nie i jest lepsza LOL. Mogę zagwarantować ci jedno. Tacy kolesie szukają tej akceleracji robiąc testy na całym blacie biurka. Podczas normalnej gry jak zgubisz G9, to gratuluję. Ja masowo gram w UT2004 i UT3 i jakoś ani razu mi się nie zgubiła. Nie mówię że G9 jest od razu najlepsza ze wszystkich, ale za tą cenę nie dostaniesz nigdzie indziej tylu bajerów razem z bardzo dobrą myszką do grania. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kronic Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Serdeczne dzieki ziomal za ta opinie.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...