Skocz do zawartości
Gość kronic

Logitech G-9 Czy Jakas Mysz Od Razera?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Jak w temacie. Jestem maniakiem gier gl, fps i poszukuje naprawde dobrej myszki.Wybor zaokraglilem do 2 firm Logitech i Razer.Poradzcie za i przeciw ktora mysz polecacie.Jestem w stanie dac za myszke nawet 300zl,ale zeby byla tego warta.Mam juz sluchawki Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset i sa naprawde godne polecenia.Klawiature tez wybralem Razer Lycosa Gaming,G-15 nie widzi mi sie jakos za kloc duzy.Takze zostala mysz czy dalej sie trzymac Razera czy moze ryzyk na G-9??Pozdrawiam i dziekuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też polecam MX518. Miałem w ręku DA niedawno i rzeczywiście trzeba mieć łape do tego ;d. Logitech jest mniejszy imo i lepiej sie trzyma ręki. Jedyna wada to gruby kabel, ale to można rozwiązać wymieniając go na ten z 718BF.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mialem zadnej z tych myszy daltego zalozylem temat,aby sie dowiedziec jak najwiecej.Obecnie posiadam zestawik Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 (65V-00016).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy G9 masz 3 szanse czy będzie ci leżeć w dłoni bo są 2 "ubranka" i możliwość używania gołej myszy :P. Z innymi myszkami masz tylko jedną szansę. Mi tam się bardzo spodobała ta myszka. Dobrze leży w dłoni na obu ubrankach, żadnej akceleracji, masa fajnych bajerów w sofcie, super ślizgacze, po prostu cud miód i orzeszki. Poczytaj sobie 1 2

Razery i inne gady nie mają praktycznie żadnych dodatków. Wszyscy srają się, że ta ma akcelerację a ta nie i jest lepsza LOL. Mogę zagwarantować ci jedno. Tacy kolesie szukają tej akceleracji robiąc testy na całym blacie biurka. Podczas normalnej gry jak zgubisz

G9, to gratuluję. Ja masowo gram w UT2004 i UT3 i jakoś ani razu mi się nie zgubiła. Nie mówię że G9 jest od razu najlepsza ze wszystkich, ale za tą cenę nie dostaniesz nigdzie indziej tylu bajerów razem z bardzo dobrą myszką do grania.

POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi