Lanc Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 To nawet nie ma prawa żeby odpalić... No ale twoja karta, rób co chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 nom przecie musisz mieć kartę na której fizycznie jest te 512mb, a połowa zablokowana w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość despero Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 ta galaxy ile ma kosci moze ktos zdjemowal chlodzenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Chcialo Ci sie w ogole przeczytac ten temat czy poleciales na latwizne? Ma 6 , pisano o tym strone wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 A nie próbował ktoś tam gdzieś tam samych potoków odblokowywać w kartach które nie mają 512mb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 A nie próbował ktoś tam gdzieś tam samych potoków odblokowywać w kartach które nie mają 512mb?A umiesz tak zmodować BIOSa, żeby odblokowywał tylko potoki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 A nie próbował ktoś tam gdzieś tam samych potoków odblokowywać w kartach które nie mają 512mb? A ja juz to pisalem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) A umiesz tak zmodować BIOSa, żeby odblokowywał tylko potoki ? Jakbym umiał, to bym nie pytał, ale AŻ TAK trudne to być nie może... Przecież nie takie rzeczy ludzie łamią, hackują i modyfikują... A ja juz to pisalem ;/ Wiem, ale to było 12 dni temu. Liczyłem, że coś się mogło ruszyć. Szkoda, bo chcę kupić tą kartę i jak ją będę miał, to te niewykorzystane potoki mnie będą męczyć po nocach... ;-) EDIT: Ciekawe czy 768MB palit by był kompatybilny... Cena prawie ta sama, a 8800GTS 512mb za tak małą sumę to by było to. Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 btw. (chyba) to nie było i tak MODowanie karty, tylko wgranie BIOSa od 8800GTS i po krzyku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colinus Barbarianus Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jakbym umiał, to bym nie pytał, ale AŻ TAK trudne to być nie może... Przecież nie takie rzeczy ludzie łamią, hackują i modyfikują... Wiem, ale to było 12 dni temu. Liczyłem, że coś się mogło ruszyć. Szkoda, bo chcę kupić tą kartę i jak ją będę miał, to te niewykorzystane potoki mnie będą męczyć po nocach... ;-) EDIT: Ciekawe czy 768MB palit by był kompatybilny... Cena prawie ta sama, a 8800GTS 512mb za tak małą sumę to by było to. Co do odblokowywania, to jasne ze to mozliwe - jak ktos ma kuuuuuupe czasu i zdolnosci, to napewno to przerobi. Ale jaki to ma sens? Nikt nie poswieci tyle czasu na takie cos za pare milych slow, a za kase za bardzo sie nie oplaca. Co do wersji 768, to zapewne bedzie miala taksamo 6 kosci pamieci - modowalnosc taksama jak zwyklej wersji 384. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Co do odblokowywania, to jasne ze to mozliwe - jak ktos ma kuuuuuupe czasu i zdolnosci, to napewno to przerobi. Ale jaki to ma sens? Nikt nie poswieci tyle czasu na takie cos za pare milych slow, a za kase za bardzo sie nie oplaca. Co do wersji 768, to zapewne bedzie miala taksamo 6 kosci pamieci - modowalnosc taksama jak zwyklej wersji 384. Na stówe ma 6 kości po 128MB, bo wątpię, żeby robili kości 96MB (wtedy byłoby ich 8 ) :) Edytowane 25 Czerwca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Na stówe ma 6 kości po 128MB, bo wątpię, żeby robili kości 96MB (wtedy byłoby ich 8 ) :)A wersja od galaxy co się modowała na GTSa miałą właśnie 384MB i 8 kości. Po prostu dwie kości były programowo wyłączone. Ale masz racje że w przypadku palita nie ma raczej mowy o 8miu kościach. Co do kości po 96MB to jest raczej fizycznie niemożliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 A wersja od galaxy co się modowała na GTSa miałą właśnie 384MB i 8 kości. Po prostu dwie kości były programowo wyłączone. Ale masz racje że w przypadku palita nie ma raczej mowy o 8miu kościach. Co do kości po 96MB to jest raczej fizycznie niemożliwe... Dlatego napisałem, że nie da się zmodować 768mb karty, bo by musiała mieć kości po 96mb (niemożliwe), albo po modzie musiałoby być 1gb pamięci ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Odebrałem własnie 9600GSO Galaxy i niestety ale kości jest tylko 6 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...