Goofy Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wszyscy równo objeździli GF4MX a ja proponuję obejrzeć wyniki z Chip 4/2003 w UT 2003 przy wszystkich ustawieniach karta ta pokonała Radeona 9000. Wiem, że w 3D markach ma więcej punktów, ale w 3D Mark się nie gra (poza jednym małym wyjątkiem :) ). Więc proszę o wyrozumiałość dla tej naprawdę taniej karty. A pisanie dołóż 50zł. i kup ... nie ma sensu bo tak od 2MX można dojść do Radka 9700 albo FX… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Popieram :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wszyscy równo objeździli GF4MX a ja proponuję obejrzeć wyniki z Chip 4/2003 w UT 2003 przy wszystkich ustawieniach karta ta pokonała Radeona 9000. Wiem, że w 3D markach ma więcej punktów, ale w 3D Mark się nie gra (poza jednym małym wyjątkiem :) ). Więc proszę o wyrozumiałość dla tej naprawdę taniej karty. A pisanie dołóż 50zł. i kup ... nie ma sensu bo tak od 2MX można dojść do Radka 9700 albo FX…Nie żebym się czepiał, ale IMO Chip sobie, a życie sobie ;). Jakoś mi się w te ich wyniki nie chce wierzyć. No, chyba że testowali MX460... Zresztą, nawet gdyby to była prawda, to nie zapominaj, że R9000 jest o klasę nowocześniejszy i taki np. Morrowind nawet jeśli nie będzie na nim chodził szybciej niż na 4MX, to będzie wyglądał 3x lepiej (woda!). Co do "dołóż 50zł..." - zgadzam się z Tobą, w końcu dla niektórych te 50zł to dużo i właśnie dla nich jest GF4MX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Gdybym kupił gf4MX 2 lata temu - to byłbym z niego zadowolony, ale jeśli teraz miałbym kupować - hmm... sztuka oszczędzania na wymażoną karte lub karte lepszej klasy kłania się :) Teoretycznie te "dołóż 50zł niema sensu" jest prawdą, ale kupie karte za 250 zł i po 6 miesiącach będzie czymś takim jak obecnie mój Gf2MX400. Chodzi mi tu o to, zeby dokonać zakupy, któy starczyłby na rok bez overclocka i po tym roku podrasować po tym roku karte i miałbym na troche później i wmiare przypłwu gotówki kupiłbym zaś coś lepszego, albo siedziałbym z daną kartą tyle ile ja na moim obecnym Gf2MX :D Kupujmy karte z głową panowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...