Skocz do zawartości
raziel

Geforce4mx440

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy równo objeździli GF4MX a ja proponuję obejrzeć wyniki z Chip 4/2003 w UT 2003 przy wszystkich ustawieniach karta ta pokonała Radeona 9000. Wiem, że w 3D markach ma więcej punktów, ale w 3D Mark się nie gra (poza jednym małym wyjątkiem :) ). Więc proszę o wyrozumiałość dla tej naprawdę taniej karty. A pisanie dołóż 50zł. i kup ... nie ma sensu bo tak od 2MX można dojść do Radka 9700 albo FX…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy równo objeździli GF4MX a ja proponuję obejrzeć wyniki z Chip 4/2003 w UT 2003 przy wszystkich ustawieniach karta ta pokonała Radeona 9000. Wiem, że w 3D markach ma więcej punktów, ale w 3D Mark się nie gra (poza jednym małym wyjątkiem :) ). Więc proszę o wyrozumiałość dla tej naprawdę taniej karty. A pisanie dołóż 50zł. i kup ... nie ma sensu bo tak od 2MX można dojść do Radka 9700 albo FX…

Nie żebym się czepiał, ale IMO Chip sobie, a życie sobie ;). Jakoś mi się w te ich wyniki nie chce wierzyć. No, chyba że testowali MX460... Zresztą, nawet gdyby to była prawda, to nie zapominaj, że R9000 jest o klasę nowocześniejszy i taki np. Morrowind nawet jeśli nie będzie na nim chodził szybciej niż na 4MX, to będzie wyglądał 3x lepiej (woda!).

Co do "dołóż 50zł..." - zgadzam się z Tobą, w końcu dla niektórych te 50zł to dużo i właśnie dla nich jest GF4MX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym kupił gf4MX 2 lata temu - to byłbym z niego zadowolony, ale jeśli teraz miałbym kupować - hmm... sztuka oszczędzania na wymażoną karte lub karte lepszej klasy kłania się :)

Teoretycznie te "dołóż 50zł niema sensu" jest prawdą, ale kupie karte za 250 zł i po 6 miesiącach będzie czymś takim jak obecnie mój Gf2MX400.

Chodzi mi tu o to, zeby dokonać zakupy, któy starczyłby na rok bez overclocka i po tym roku podrasować po tym roku karte i miałbym na troche później i wmiare przypłwu gotówki kupiłbym zaś coś lepszego, albo siedziałbym z daną kartą tyle ile ja na moim obecnym Gf2MX :D

Kupujmy karte z głową panowie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...