bushidoblade Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam tak sie zastanawiam nad televizorem 32 cale ale nie wiem czy da sie go podlaczyc do kompa <_< Zeby moc filmy ogladac i wogole zeby zastepywal mi monitor bo w gry niegram dlatego telewizor i w takiej cenie co 24 monitor do kompa, jednak nie wiem czy da sie jakis zwykly telewizor lcd 32 podlaczyc do kompa cos za 1700zl bo juz bym mial do telewizji i jako monitor w kompie krotko mowiac do wszystkiego moze mnie jakis znawca tematu uswiadomic czy takie cos jest mozliwe>>>???za odp z gory dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Można kablem HDMI-DVI, VGA. Tylko że nie na wszystkich uzyskasz natywną rozdzielczosc, napewno działa 100% ok w samsungach 32 r/s 81/82 b/w (sam tak mam) Edytowane 11 Czerwca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) Za ta cene zapomnij. Za tyle to nawet znosnego TV HD ready nie kupisz w tym rozmiarze. Za to już blisko do porzadnych 24" monitorów na MVA czy PVA. Edytowane 12 Czerwca 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 http://www.sirius.pl/audio_video/towar_cen...ATIS_w_24h.html Kupić się da za taką kasę tylko jak to wszystko działa :P Jaki byście polecili TV Lcd 26' do pokoju 9m2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 ale to padaka z rozdzielczoscia ktora nigdzie i nigdy nie byla nie jest i nie bedzie wykorzystywana - to jest jakas anomalia starej svga nie warto na taki badziew wydawac kasy - nie zobaczysz na tym ani dobrej gry ani dobrego filmu - hd wygladaja obrzydliwie bo wszystkie sa skalowane ale spojrz na to - jak dla mnie przy tej cenie zabawa w jakiekolwiek va 24 nie ma sensu - one tez wciaz za drogie http://www.allegro.pl/item388866678_hit_tv..._mixmedia_.html co do podlaczenia to do wyboru - dsub(nie ma sensu nawet probowac - szkoda zasu na regulacje i zabawe z zakloceniami), dvi(najlepiej - ustawiasz tylko rozdzialke w kompie i nic wiecej) i hdmi(z kompa najczesciej przez przejsciowke - kompatybilne z dvi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiq Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Jeśli 32" za taką kasę to bierz Samsunga np. http://www.agito.pl/telewizory_lcd/samsung...360.333424.html są tanie, a całkiem dobre i mało awaryjne, ale niestety za te pieniądze rozdzielczości oszałamiającej mieć nie będziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Swoja droga rozdzialka 1366x768 jest w sam raz do nowych gier przeciez przy Full HD 1920x1080 do plynnej gry w nowe pozycje potrzeba grafiki w trybie SLI albo GF280 a to wydatek rowny cenie dobrego Monitora 22" . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 ewentualnie radeona 4870, 700zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Za ta cene zapomnij. Za tyle to nawet znosnego TV HD ready nie kupisz w tym rozmiarze. Za to już blisko do porzadnych 24" monitorów na MVA czy PVA. niedawno widziałem w TESCO TV 37" Full HD w promocji za 1799zł :) miał całkiem znośny obraz, bankowo to była jakaś AMVA Na dzisiaj kupno TV HD-READY to bezsens, zarzuty że gry nie będą chodziły w 1920x1080 to też jakieś nieporozumienie. Przy przekątnej 32" gra się w odległości 2-4m i tam żadnego przeskalowania nie zauważysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Tutaj znajdziecie pięć stron o: "Samsung 32" FullHD LE32A551 jako monitor do PC". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 jak nie widzisz skalowania to czas na okuliste - sory to lcd i jakiekolwiek skalowanie jest zawsze widoczne druga sprawa mam gf9600gt i wszystkie nawet najnowsze gry odpalam w 1920x1200 - czesc bez AA bo troszke spowalnia ale taki grid smiga na full z AAx8 jedynie crysis jest wciaz wymagajaca gra - reszta radzi sobie bez problemow rozdzialka 1366x768 to zadna rewelka - nawet nie wiem czy gry taka rozdzielczosc obsluza......pomijam ze co bys nie odpalil procz pulpitu z kompa na takim tv bedzie wygladac oblesnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...