Skocz do zawartości
bushidoblade

32 Cale Lcd Do Kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak sie zastanawiam nad televizorem 32 cale ale nie wiem czy da sie go podlaczyc do kompa <_<

Zeby moc filmy ogladac i wogole zeby zastepywal mi monitor bo w gry niegram dlatego telewizor i w takiej cenie co 24 monitor do kompa, jednak nie wiem czy da sie jakis zwykly telewizor lcd 32 podlaczyc do kompa cos za 1700zl bo juz bym mial do telewizji i jako monitor w kompie krotko mowiac do wszystkiego moze mnie jakis znawca tematu uswiadomic czy takie cos jest mozliwe>>>???za odp z gory dzieki :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to padaka z rozdzielczoscia ktora nigdzie i nigdy nie byla nie jest i nie bedzie wykorzystywana - to jest jakas anomalia starej svga

nie warto na taki badziew wydawac kasy - nie zobaczysz na tym ani dobrej gry ani dobrego filmu - hd wygladaja obrzydliwie bo wszystkie sa skalowane

ale spojrz na to - jak dla mnie przy tej cenie zabawa w jakiekolwiek va 24 nie ma sensu - one tez wciaz za drogie

http://www.allegro.pl/item388866678_hit_tv..._mixmedia_.html

co do podlaczenia to do wyboru - dsub(nie ma sensu nawet probowac - szkoda zasu na regulacje i zabawe z zakloceniami), dvi(najlepiej - ustawiasz tylko rozdzialke w kompie i nic wiecej) i hdmi(z kompa najczesciej przez przejsciowke - kompatybilne z dvi)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoja droga rozdzialka 1366x768 jest w sam raz do nowych gier

przeciez przy Full HD 1920x1080 do plynnej gry w nowe pozycje potrzeba

grafiki w trybie SLI albo GF280

a to wydatek rowny cenie dobrego Monitora 22" .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za ta cene zapomnij. Za tyle to nawet znosnego TV HD ready nie kupisz w tym rozmiarze.

Za to już blisko do porzadnych 24" monitorów na MVA czy PVA.

niedawno widziałem w TESCO TV 37" Full HD w promocji za 1799zł :) miał całkiem znośny obraz, bankowo to była jakaś AMVA

Na dzisiaj kupno TV HD-READY to bezsens, zarzuty że gry nie będą chodziły w 1920x1080 to też jakieś nieporozumienie. Przy przekątnej 32" gra się w odległości 2-4m i tam żadnego przeskalowania nie zauważysz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie widzisz skalowania to czas na okuliste - sory to lcd i jakiekolwiek skalowanie jest zawsze widoczne

druga sprawa mam gf9600gt i wszystkie nawet najnowsze gry odpalam w 1920x1200 - czesc bez AA bo troszke spowalnia ale taki grid smiga na full z AAx8

jedynie crysis jest wciaz wymagajaca gra - reszta radzi sobie bez problemow

rozdzialka 1366x768 to zadna rewelka - nawet nie wiem czy gry taka rozdzielczosc obsluza......pomijam ze co bys nie odpalil procz pulpitu z kompa na takim tv bedzie wygladac oblesnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi