Komixx Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) mam pytanie dosyć banalne ale poprostu nie pamiętam jak sie robiło zaproszenie.. Tzn. nie pamiętam jak ustawić itp... musze zrobić zaproszenie takiego typu na A4... musi być w poziomie i przerywane kreski to zagięcie... Proszę o szybką pomoc.. bo koniec roku się zbliża a ja musze to mieć :(:( Oczywiście w Wordzie... muszę to zrobić Edytowane 12 Czerwca 2008 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) mam pytanie dosyć banalne ale poprostu nie pamiętam jak sie robiło zaproszenie.. Tzn. nie pamiętam jak ustawić itp... musze zrobić zaproszenie takiego typu na A4... musi być w poziomie i przerywane kreski to zagięcie... http://img139.imageshack.us/img139/1655/beztytuuey7.png Proszę o szybką pomoc.. bo koniec roku się zbliża a ja musze to mieć :(:( Oczywiście w Wordzie... muszę to zrobić i drukujesz to z opcja dupleks( w opcjach drukarki, na początku wydrukuj sobie na zwykłym papierze) zaproszenie.doc Edytowane 12 Czerwca 2008 przez kaluzaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...