Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 witam po pierwsze: sprawa tyczy się gier uruchamianych na lapku, dokładnie tośka satellite więc chyba dobry dział po drugie i najważniejsze: każda gra uruchamia się w oknie, tzn. jest kwadrat (zresztą bardzo mały), w której jest wyświetlana gra a dookoła czarne tło, nie ma rozciągnięcia obrazu, testowałem d2:lod, rtcw, dooma 3, q2 i morrka, wszędzie tak samo, zmiana w konfigu nic nie dawała, zresztą w przypadku diablo nie ma nawet możliwości... ja wiem, że te gry nie obsługują panoramy (doom chyba po zmianie cfg) ale wydaje mi się, że obraz powinien się rozciągnąć i powinny zostać pasy (chyba pionowe) wielkość tego okna zawsze była taka sama, nawet po zmianie rozdzielczości, wina gry, systemu? grafa zintegrowana, ta od intela, vista home premium szukajka nic mi pomogła albo złe frazy wpisywałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 na tej integrze intala będzie cięzko grac w Doom'a3 a co do gry w oknie to sprobój kombinacji klawiszy ctrl + enter, na XP taka kombinacja pomagala (ctrl + enter to maksymalizacja okna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) na tej integrze intala będzie cięzko grac w Doom'a3 a co do gry w oknie to sprobój kombinacji klawiszy ctrl + enter, na XP taka kombinacja pomagala (ctrl + enter to maksymalizacja okna) d3 był tylko w ramach testu, chodził tak wolno, że szkoda gadać :) ta kombinacja nie pomogła spróbuję dać screena, może coś pomoże, w sumie nie jest to wielki problem aczkolwiek lekko irytujący e: screen po powiększeniu wygląda normalnie (?) - obecnie siedzę na desktopie, na miniaturce mniej więcej to widać, na 15, 4" okno jest jeszcze mniejsze Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Adu82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 A przypadkiem w ustawieniach integry nie można tego przestawić? Szukaj czegoś ze skalowaniem w nazwie (o ile dobrze pamiętam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja mam to samo na moi, lapku z crysis i Assasin creed Alt + Enter maksymalizuje (zdaje sie lewy alt a jak nie to prawy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jak na moje, to masz ustawione w sterowniku karty graficznej wyswietlanie obrazu 1:1. Przestaw to na skalowanie bez zmiany proporcji i bedzie to, co chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...