sPw Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam! Jakie bloki z oferty cooling.pl pasują do Asus Striker II Formula nie licząc dedykowanych z EK Water Blocks (Water Blocks EK-NB S-MAX Acetal, >EK Water Blocks EK-SB Striker 2 Formula - Acetal)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 zmierz rozstaw na mobo i porównaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 zmierz rozstaw na mobo i porównajMusiabym wyłączyć i rozłożyć kompa, a nie mam dzis na to czasu. CHce zamówić jeszcze dzisiaj jakis blok na NB i pytanie adresowałem raczej do użytkowników w/w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 MCW30 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 MCW30 ? piękny mały i pasuje na 99% mostków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Też dlatego o nim napisałem ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Właśnie o tym myślałem. Powinien raczej się zmieśćić bo malutki jest... Jeszcze jakieś?? EK Water Blocks EK-NB/SB 6 lub EK Water Blocks EK-NB/SB ASUS 1 - Acetal??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inos Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 CO sądzicie o bloku MNP Channel Pro V3 NK12?Czy jest to w miarę wydajna konstrukcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 No właśnie, bo zastanawiałem się na zakupem tego bloku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 wydajna i na forum koło 50zł można wyszarpać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Trzeba uważać by nie trafić na wersje z niespodzianką w środku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 tzn?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 chyba chodzi o to ze czesc kynkowych blokow miala przeboje z powloka anodozowana ( czy jak to nazwac :lol: ) chyba schodzila odslaniajac aluminium. krotko mowiac schodzila oslonka ochronna ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 takie gratisy kiedyś były w środku jak jest dzisiaj CHGW :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...