BELI ALL Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Witam....przymierzam sie do zakupy pakietu zabezpieczajacego, zastanawiam sie miedzy 4 produktami ( kaspersky, bitdefender, F-secure, G-data) zalezy mi na malym obciazeniu kompa i na dobrej blokadzie. jakies propozycje ? Edytowane 18 Czerwca 2008 przez BELI ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Eset Smart Security Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suonik Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Eset Smart Securityi owszem :wink: tudzież Kaspersky - też ładnie hula, kwestia gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Od siebie polecam Kaspersky'iego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 F-Secure. Mam od dwóch lat. Mucha nie siada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 NOD32 + wyobraźnia, pomyślunek i rozwaga. Lepszego zestawu nie znajdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creer Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Dodam do polecanych antywirusów Avire AntiVir Premium. Wczesniej mialem NOD'a, z Aviry jestem bardziej zadowolony. + test antywirusow (May 2008): http://www.av-comparatives.org/seiten/comparatives.html Mam nadzieje ze to pomoze Ci w wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Eset Smart Security. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 NOD32 + wyobraźnia, pomyślunek i rozwaga. Lepszego zestawu nie znajdziesz :)Dokładnie... sam mam więc polecam . Ale PAMIETAJ najlepszym antywirusem jestes TY, wszystko zalezy od Ciebie. Pozdrawiam.;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz9siu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 a co myslicie o nortonie IS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jeden z największych zamulaczy systemu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 a co myslicie o nortonie IS ? Jeden z największych zamulaczy systemu xDDokładnie tak. Trzymaj się z daleka od Nortona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jeden z największych zamulaczy systemu xDW ostatniej wersji go trochę odmulili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...