Skocz do zawartości
EDDY

forum istnieje juz rok :>

Rekomendowane odpowiedzi

pamietam jak ktos oglosil informajce na deplu (tam kiedys bylo forum, jakby ktos nie wiedzial ;)), to wszyscy mysleli, ze to jakis kawal PrimaAprilis, bo to bylo 1 kwietnia, ja nie uwiezylem, dlatego sie zarejestrowalem dopiero 2 kwietnia ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minie mi sesja i weźmiemy sie ostro za serwis... musze tylko szkole przemeczyc.

A nie za sklep ;) :D.

Tweak ma tylko link do sklepu i chyba nie jest jego właścicielem :) Dostają pewnie ileś tam miesiecznie od nich ze reklame.. :) Wiec ściema była jasna dla mnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minie mi sesja i weźmiemy sie ostro za serwis... musze tylko szkole przemeczyc.

A nie za sklep ;) :D.

Tweak ma tylko link do sklepu i chyba nie jest jego właścicielem :) Dostają pewnie ileś tam miesiecznie od nich ze reklame.. :) Wiec ściema była jasna dla mnie ;)

Nie tlko dla Ciebie ;). Szczególnie te wzmianki o wypchaniu portfeli :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoncze chlac i sie za Was zabiore ;P

A tak powaznie przydalo by sie conajmniej 36 h na dobe miec do dyspozycji zeby dzielic to miedzy nauka, praca a tweak'iem

Moze sie zwla ekipe ze szczecina okolic itp, ( no i kazdy kto by chcial z tweaka) zeby wpasc do jakiegos pubu na tweakowa popijawe :D

soras za foo t, ale neichialem anrazie zakladac nowego tematu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi