EDDY Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 tak, tak, pewnie nikt nie zauwazyl, ale dokladnie 364 dni temu powstalo forum na tweak.pl :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 syćkiego naj,,,, :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 pamietam jak ktos oglosil informajce na deplu (tam kiedys bylo forum, jakby ktos nie wiedzial ;)), to wszyscy mysleli, ze to jakis kawal PrimaAprilis, bo to bylo 1 kwietnia, ja nie uwiezylem, dlatego sie zarejestrowalem dopiero 2 kwietnia ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 31 marca zarejestrowalo sie w ramach testow 10 osob :) A oficjalnie otworzylismy nowe forum 1 kwietnia :D A 13 lutego minęły nam 3 lata, troche już czasu minęło razem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 tweak tweak hura 8) pozostaje zyczyc 100lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 31 marca zarejestrowalo sie w ramach testow 10 osob :) A oficjalnie otworzylismy nowe forum 1 kwietnia :D A 13 lutego minęły nam 3 lata, troche już czasu minęło razem... fuckt :> PS. zobacz ten watek :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 No to kolejnego roku zycze forum i forumowiczom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 No coz za pare dni napisze jakies podsumowanie tego roku moze w niedziele. Mysle ze jest z czego sie cieszyc w ciagu roku stworzylismy najwieksze w Polsce forum o tematyce sprzetowej z czego niezmiernie sie ciesze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Minie mi sesja i weźmiemy sie ostro za serwis... musze tylko szkole przemeczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Skoncze chlac i sie za Was zabiore ;P A tak powaznie przydalo by sie conajmniej 36 h na dobe miec do dyspozycji zeby dzielic to miedzy nauka, praca a tweak'iem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Minie mi sesja i weźmiemy sie ostro za serwis... musze tylko szkole przemeczyc.A nie za sklep ;) :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Minie mi sesja i weźmiemy sie ostro za serwis... musze tylko szkole przemeczyc.A nie za sklep ;) :D. Tweak ma tylko link do sklepu i chyba nie jest jego właścicielem :) Dostają pewnie ileś tam miesiecznie od nich ze reklame.. :) Wiec ściema była jasna dla mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Minie mi sesja i weźmiemy sie ostro za serwis... musze tylko szkole przemeczyc.A nie za sklep ;) :D. Tweak ma tylko link do sklepu i chyba nie jest jego właścicielem :) Dostają pewnie ileś tam miesiecznie od nich ze reklame.. :) Wiec ściema była jasna dla mnie ;) Nie tlko dla Ciebie ;). Szczególnie te wzmianki o wypchaniu portfeli :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Skoncze chlac i sie za Was zabiore ;P A tak powaznie przydalo by sie conajmniej 36 h na dobe miec do dyspozycji zeby dzielic to miedzy nauka, praca a tweak'iem Moze sie zwla ekipe ze szczecina okolic itp, ( no i kazdy kto by chcial z tweaka) zeby wpasc do jakiegos pubu na tweakowa popijawe :D soras za foo t, ale neichialem anrazie zakladac nowego tematu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 pamietam stare forum ale pod koniec bylo troche ciasno, w ciagu jednego dnia zbieraly sie 2 albo 3 strony postow chcialem sie dzis zalogowac ale niestety nie pamietam hasla ani maila ktorego podalem przy rejestracji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 dziwne :lol: dlaczego ja sie zarejestrowalem 2 kwietnia :P aha :P bo od 11 marca..... ale 2001 roku mam stalke w domu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...