X800 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam, Od jakiegoś czasu planujemy się wybrać ze znajomymi na Tropical Island pod Berlinem. Na fotkach wszystko wygląda pięknie... Czy był ktoś z Was tam może? Chciałbym po prostu zasięgnąć opinii czy warto się tam wybrać na wycieczkę? Strona Tropical Island Niestety jedyna możliwość w moim przypadku to zorganizowana wycieczka autokarem, z tego co widziałem to za przejazd cenią się około 100zł. Czy może ktoś polecić jakieś biuro z Poznania lub Gniezna organizujące tam takie jednodniowe wycieczki? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Uderz na GG, mój starszy ma autobusy(ze strony się nie śmiać, wstępna beta to jest ^^) koło Wrześni, może da się coś załatwić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Byłem. Moim zdaniem zdecydowanie nie warto. Sytuację uratowałem odwiedzając Berlin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Byłem. Moim zdaniem zdecydowanie nie warto. Sytuację uratowałem odwiedzając BerlinNaprawdę aż tak słabo ? Pod jakim względem nie warto ? :> Ja i tak bym sie do Hyde Parku wybrał patrząc po jednej fotce ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Do Tropical Island nie warto, do Heide Parku warto ;) Edytowane 22 Czerwca 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Dzięki za odpowiedźi, w Heide-Parku Soltau byłem 3 razy, teraz chciałem spróbować czegoś innego ;) Ale skoro mówicie że kiepsko na T.I. to muszę się nad tym zastanowić jeszcze. A może ma ktoś inne propozycje ciekawych parków wodnych w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Mi się w Krk podobał bardzo park wodny. A tak btw. i tak Leszno rox ! ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zdecydowanie do Leszna. Może jeszcze Aqua Park we Wrocławiu. IMO jest całkiem fajnie. Na jeden dzień wybrać się można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Mmmmm... Leszno ;) Byłem tam dosyć dawno, ale wrażenia niesamowite :P Ciemna zjeżdżalnia the best :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Będąc tam z klasą było ok, bo dużo osób. Zawsze coś do roboty. Ale ogólnie nudno - woda i woda. Już lepiej nad morze pojechać imo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 robi wrażenie, ale generalnie szybko się nudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...