radeksz Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam sprawdzilem kompa kolegi i nie trzyma napiec przez co komp sie resetuje co jakis czas ma zasilacz modecom feel. Zasilacz do wymiany ale jaki tani i dobry. Poniewaz kolega zamozny nie jest wiec najlepiej jak najtanszy ale b.dobry. Jakiego kompa ma to podam pozniej jak mi wysle konfiguracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Skoro Feel trzymał tego kompa, to problemów nie powinien mieć Modecom MC-350... Tani a dobry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 A cos innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 nie zrazaj sie tym ze to modecom... jest 100 razy lepszy od tego feel-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Jego konfig to: intel celeron 2,80 GHz NVIDIA GeForce 6200 Plyta glowna Abita Dysk, naped, 512 ramu, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Spokojnie starczy Delta/Fortron 300W. I nic mocniejszego i droższego bym nie montował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 jak wymieniałem grafę w starym kompie na geforca 6600 256mb początkowo gainwarda lecz z powodu braków magazynowych gigabyte'a stwierdzili że minimum to 350 wat no więc przezornie zakupiłem 400 wat od chiefteca a komp podbny do tego wyżej wymienionego: msi 845e max p4 2,4@2,5ghz 1gb ram geforce 6600 256mb dysk 60gb dwa napędy dvd czuje się nieźle wkręcony bo tu piszecie że 300 spokojnie by starczyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 W sklepie do takich zestawów montowali pięćsetki. Po co? By zwiększyć bezpieczeństwo? Nie! By sklep więcej zarobił, tyle... 350W MAX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 no ale niepowiem że zasiłka nieradziła sobie z radeonem x1950 agp bo miałem takiego przez tydzień. w sumie zasilacz siedzi w kompie do dziś i tylko że teraz ten komp jest do sieci a nie do grania. tą rolę przejęła nowa maszynka kupiona tydzień temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...