darok Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jaką polecacie myszke bezprzewodową która będzie działać w zasięgu 5m,myszka ma służyć tylko do sterowania kompem,różnych aplikacji z odległość 5m,znalazłem coś takiego w miare taniego http://www.a4tech.pl/Item.aspx?ITEMNMBR=A4...p;SubGroupID=71, cena ok 60zł,czy macie jakieś inne propozycje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Nie marz nawet o takim zasięgu za takie pieniądze. Max ~2m. Edytowane 24 Czerwca 2008 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 To wiec jaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Logitech VX Nano, ewentualnie VX Revolution - zasieg ok 10m przez sciany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Logitech VX Nano, ewentualnie VX Revolution - zasieg ok 10m przez sciany :)"Sweet dreams............" Mysz godna polecenia, bo jest świetna, ale prez ściany to max 2m, około 5m na otwartej przestrzeni w pokoju, chociaż i tak nie zawsze. Poza tym jak autor toppica będzie widział to, czy steruje? Monitor jest dalej od budy - żaden problem, można użyć przedłużki i dociągnąć odbiornik w okolice monitora, no chyba, że mamy zestaw mysz + lornetka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 "Sweet dreams............" Mysz godna polecenia, bo jest świetna, ale prez ściany to max 2m, około 5m na otwartej przestrzeni w pokoju, chociaż i tak nie zawsze. Poza tym jak autor toppica będzie widział to, czy steruje? Monitor jest dalej od budy - żaden problem, można użyć przedłużki i dociągnąć odbiornik w okolice monitora, no chyba, że mamy zestaw mysz + lornetka. W takim razie u mnie Nano ma wiekszy zasięg niż u Ciebie :) Ja jej uzywam do sterowania glosnoscia jak jestem w innym pokoju ^^, lornetka zbędna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodak_0 Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Z tym, że Nano to za jakieś 170zl+przesyłka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Nie posłuchałem sie i kupiłem tą http://www.a4tech.pl/Item.aspx?ITEMNMBR=A4...p;SubGroupID=71 i panowie działa żadnych problemów nawet z drugiego pomieszczenia można nie gubi sie itd więc nie wszystko co tanie to lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) Logitech VX Nano, ewentualnie VX Revolution - zasieg ok 10m przez sciany :) Jeśli w pobliżu jest dużo sieci bezprzewodowych komfort korzystania z VX Nano wyraźnie spada. Np. w domu odbiornik siedzi w przedłużaczu w przeciwnym razie nie mogę z niej korzystać ponieważ kursor zamarza lub tnie. Jeśli ktoś mieszka we własnym domu oddalonym od wszelkiej maści bezprzewodówek może spokojnie z niej korzystać na dystansie 5-6 metrów. Edytowane 20 Lipca 2008 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodak_0 Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Nie posłuchałem sie i kupiłem tą http://www.a4tech.pl/Item.aspx?ITEMNMBR=A4...p;SubGroupID=71 i panowie działa żadnych problemów nawet z drugiego pomieszczenia można nie gubi sie itd więc nie wszystko co tanie to lipa No i bardzo dobrze. Tylko pytanie jak długo ci posłuży... Z Logitechem przynajmniej mam pewność, że nie wywalę jej bo się zepsuje tylko prędzej mi się znudzi:) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Pokój 25m w rogu stoi na podłodze Linksys Wireless-G Router ADSL WAG200G żadnych zakłóceń , GENIUS Mysz Ergo 720 Laser tą miałem na testy ale nie dawała rady zamrażanie kursora itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...