Skocz do zawartości
darok

Myszka Bezprzewodowa 5m

Rekomendowane odpowiedzi

Jaką polecacie myszke bezprzewodową która będzie działać w zasięgu 5m,myszka ma służyć tylko do sterowania kompem,różnych aplikacji z odległość 5m,znalazłem coś takiego w miare taniego http://www.a4tech.pl/Item.aspx?ITEMNMBR=A4...p;SubGroupID=71, cena ok 60zł,czy macie jakieś inne propozycje <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logitech VX Nano, ewentualnie VX Revolution - zasieg ok 10m przez sciany :)

"Sweet dreams............"

Mysz godna polecenia, bo jest świetna, ale prez ściany to max 2m, około 5m na otwartej przestrzeni w pokoju, chociaż i tak nie zawsze. Poza tym jak autor toppica będzie widział to, czy steruje? Monitor jest dalej od budy - żaden problem, można użyć przedłużki i dociągnąć odbiornik w okolice monitora, no chyba, że mamy zestaw mysz + lornetka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Sweet dreams............"

Mysz godna polecenia, bo jest świetna, ale prez ściany to max 2m, około 5m na otwartej przestrzeni w pokoju, chociaż i tak nie zawsze. Poza tym jak autor toppica będzie widział to, czy steruje? Monitor jest dalej od budy - żaden problem, można użyć przedłużki i dociągnąć odbiornik w okolice monitora, no chyba, że mamy zestaw mysz + lornetka.

W takim razie u mnie Nano ma wiekszy zasięg niż u Ciebie :)

Ja jej uzywam do sterowania glosnoscia jak jestem w innym pokoju ^^, lornetka zbędna ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logitech VX Nano, ewentualnie VX Revolution - zasieg ok 10m przez sciany :)

Jeśli w pobliżu jest dużo sieci bezprzewodowych komfort korzystania z VX Nano wyraźnie spada. Np. w domu odbiornik siedzi w przedłużaczu w przeciwnym razie nie mogę z niej korzystać ponieważ kursor zamarza lub tnie. Jeśli ktoś mieszka we własnym domu oddalonym od wszelkiej maści bezprzewodówek może spokojnie z niej korzystać na dystansie 5-6 metrów.

Edytowane przez Grimlock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie posłuchałem sie i kupiłem tą http://www.a4tech.pl/Item.aspx?ITEMNMBR=A4...p;SubGroupID=71 i panowie działa żadnych problemów nawet z drugiego pomieszczenia można nie gubi sie itd więc nie wszystko co tanie to lipa

No i bardzo dobrze. Tylko pytanie jak długo ci posłuży... Z Logitechem przynajmniej mam pewność, że nie wywalę jej bo się zepsuje tylko prędzej mi się znudzi:)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi