spicum Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 nalozylem na siebie Amulet Deadrycznego Sankturaium (ktory oprocz ceny 3100 nic ciekawego nie mial, zreszta nie pamietam nawet skad go zwinalem..) ten amulet znajdue sie w Tel Fyr - o ile mnie pamiec nie myli to w skrzynce z zamkiem na lvl 100 lezacej na lewym regale, gdy stoi sie twarza do Fyra. Bron glupia nie jest - ale raczej sie nie przyda - choc ze wzgledu na sama cene mozna podejsc i po prostu sprzedac. :) ps. Nie gralem ze 3 tygodnie w Morrowinda :roll: chyba sie w koncu wyleczylem z uzaleznienia :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Zapodaj jakiegos screena, bo az mnie ciekawi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Zapodaj jakiegos screena, bo az mnie ciekawi :D Goblinki czy ten mieczyk w ksztalcie polksiezyca ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Co zrobic jak cie wyrzuca z gildi, a to ty jestes jej mistrzem ? Przecierz nie bede gadal sam ze soba bo mnie u czubkow zamkna.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a mozna byc wyrzuconym z gildii jak sie jest jej szefem ? ;/ kapiasto.. btw: nie wiecie czy w Tribunalu sa jakies nowe frakcje? albo np jakies nowe questy dla starych gildii ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Zapodaj jakiegos screena, bo az mnie ciekawi :D Goblinki czy ten mieczyk w ksztalcie polksiezyca ?? Jedno i drugie. Dawno juz tego nie odpalalem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 golblinki sa w lochach czy kanalach czy innym ustrojstfu w tej nowej lokacji w tribunalu.. wogóle wygląda to teraz jak taki klasyczny stary RPG albo diablo wrecz.. lazi sie w sumie po miescie i tylko co chwile do jakis kanałów/jaskiń/innych_ustrojstf włazi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Aaaa... Tribunal, ale wypas. Ci co nie mają Tribunala niech go sobie załatwią w jakiś sposób (np. od wujka z Ameryki :) ) bo to co dodatek daje jest bardzo dobre :) np. taki pasek healtha u przeciwnika, który pojawia się przy ataku, albo nowa opcja do dziennika, albo regulacja poziomu trudności w menu... a zresztą co ja będę gadał, instalujcie to :) Ja niestety gram od nowa. Dawno nie grałem, bo maturka i wogóle :) ) Dla tych co bawią się alchemią (może ktoś jeszcze o tym nie wie ;) ) - w Calderze jest zestaw dla alchemika (bodajże 4 stopień jakości z pięciu, jest nazwany master ;) ). Dzięki temu tworzymy napoje które regenerują life bądź fatigue 20 na sekundę przez 40 sekund, więc razem... 800 ???? Naprawdę to jest bardzo pomocne. BTW: nie wiecie czasem kiedy wyjdzie Bloodmoon ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 jak sie bedzie nazywal tribunal po polsku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Elder Scrolls III: Trójca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 My tu gadu gadu a Trojca (co za tytul - dobrze chociaz ze nie swieta) juz powinna byc w sklepach, jesli wiezyc CDP. No i oczywiscie jest tez juz Bloodmoon ale o tym jest juz osobny topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 No wlasnie narazie pouszukuje tego BloodMoon ale kiepsko mi to idzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 jak ktos bedzie mial 3jce to niech pusci pare............... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Ja juz mam 150MB. Do rana bedzie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 ooo wujek ale Ty sie dla nas starasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 No to wujek juz sie wystaral :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 wujek normalnie masz za to litrowe piffko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 wole 2*0,5 zeby sie za szybko nie rozgazowalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 witam . mam pytanko.... musze odnaleść Pastoral sw. Llothisa... znalazlem czlowieka ktory go "mial" jako ostatni ale mam problem .. jak znalazlem sie w twierdzy zeby pokonac dagoth ur'a to zapewne wyczyscilem ja z wszelkich magicznych rzeczy i teraz nie jestem w stanie odszukac tego pastoralu dlatego chcialbym sie dowiedziec co to jest pierscien , laska , czy moze cos innego i ev kto go mial przy sobie (jesli nie byl przy tym trupie) i czy ev jest jakas mozliwosc odzyskania jakiegos przedmiotu (tak jak mozna "odzyskac" osobe poprzez wklepanie czeogs tam do konsoli) z gory wielkie dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 a dla kogo jest ten quest? bo nie pamietam zebym go robill a chętnie sobie zrobie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ile wyszlo dodatkow do Morrowinda do tej pory (wersje angielskie) ?? Prosilbym tez o liste tytulow :) i najchcetniej ktorki opis (w szczegolnosci zgodnosc z Tribunalem) Jeszcze z tydzien i wracam do morrowinda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 kisio quest jest dla świątyni , to zadanie jest od kogos z upiornej bramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ile wyszlo dodatkow do Morrowinda do tej pory (wersje angielskie) ?? Prosilbym tez o liste tytulow :) i najchcetniej ktorki opis (w szczegolnosci zgodnosc z Tribunalem) Jeszcze z tydzien i wracam do morrowinda :) Jesli pytasz o oficjalne to tylko 2: Tribunal i Bloodmoon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ja w świątyni zakończyłęm akrierze na samym początku czyli napielgrzymkach.. jakoś mi sie nie chce popier...biegać po całej wsi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ktos sprawdzal czy BloodMoon dziala z Tribunalem (En oczywiscie) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Juz sprawdzilem chodzi bez problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Czy wiecie gdzie można znaleźć zestaw dla alchemika - SecretMaster. W jego skład wchodzi: SecretMaster's Mortar and Pestle (Weight=1 Value=6000 Quality=5) SecretMaster's Retort (Weight=2 Value=100 Quality=2) SecretMaster's Alembic (Weight=3 Value=1600 Quality=2) SecretMaster's Calcinator (Weight=6 Value=3200 Quality=2) Dla mnie cechy tych przedmiotów są boskie :D, dla porównania zestaw Grandmaster: Grandmaster's Mortar and Pestle (Weight=2 Value=4000 Quality=1.5) Grandmaster's Retort (Weight=3 Value=1600 Quality=1.5) Grandmaster's Alembic (Weight=3 Value=4000 Quality=1.5) Grandmaster's Calcinator (Weight=8 Value=4000 Quality=1.5) Muszę znaleźć ten zestaw i dlatego proszę o pomoc. Pomożecie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ja mam tylko grandmaster.. jak znajdziecie to powiedzcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlassMan Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 mam pytanie: w balmorze w zwiazku zamordowania tego gostka z rodu hlalu czy cos takiego ide do tej karczmy gadam z zabujca a on mi9 mowi ze zrobil to argonianin 9 palcow wioem ze to ten elf z karczmy zabil ale jak zaatakuje go to cala karczma sie rzuca czy mozna to przejsc to inaczej :?: :?: :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 czy kwestia wyboru rasy moze uniemozliwic dlaczenie sie do jakiejs gildii ? gram lesnym elfem i chcialem sie dolaczyc do gildi zlodzieji ale babka w balmorze stwierdze ze lesny elf nie zrozumie zasad.. co jest grane jakis bug ? czy raczej kwestia bycia mistrzem innej glidi /rodu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...