Ignus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Mam pewien problem. Chodzi o misję daną mi od Athyna Sarethi'ego w Wielkim Domie Rodoranu w Ald'Ruhn. Po skończonej misji z popielnym posążkiem Athyn daje mi następne zadanie. Ale problem w tym, że nie da się go wykonać. W tym zadaniu muszę zagrozić Ondreas'owi Neranu żeby ten nie mówił oszczerstw na temat władcy domu Redoranu. Idę do Balmory i gadam z tym gostkiem i nic. W solucji wyczytałem, że powinna być w rozmowie opcja o nazwie "Oszcerstwa", wtedy ten koleś rzuciłby się na mnie i byłoby po sprawie ale tam nie ma takiej opcji do wyboru !! Może to ma związek z tym, że gdy Athyn dawał mi to zadanie to nie uaktualnił się dziennik ?? Co mam zrobić ?? :cry: PS. Jak wygląda twierdza w innych rodach i gdzie ona się znajduje ?? Wyczytałem w innym topicu, że ktoś miał nawet tam jeziorko, a ja go nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 No nie wiem ja mam 2000PRO SP3. Sprzet ten co w podpisie. Ale gralem tez juz na swoim starym i tez sie nie wywalal. Mi w sumie tez to sie rzadko zdarzalo, lacznie moze z 20 razy, a podobnie jak Ty, jonathan, gralem niemalo ;). A co do os'a, mam windors 98se. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 [...]Może to ma związek z tym, że gdy Athyn dawał mi to zadanie to nie uaktualnił się dziennik ?? Co mam zrobić ??[...]No rzeczywiscie nieciekawie to wyglada. Niestety obawiam sie, ze to zwykly bug... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A może jakaś podpowiedź, co mam robić ?? Bez tego questu nie będę mógł zostać Arcmistrzem w Redoranie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Musisz doklasnie sprawdzic w jakims FAQ-u do questow Redoran co trzeba zrobic. Jesli mimo to Ci sie nie uda, znaczy sie wredny bug, a wtedy polecam podjecie tego questu jeszcze raz poprzez skorzystanie z jakiegos starszego "sejwa" (i ewentualnie wczesniejsza reinstalacje Morrowinda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 mam pytanie , gdzie znajde kogos kto szkoli mi inteligencje do ok 50 , w gilid magow nie znalazlem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Jak to inteligencje? Nie mozna szkolic cech, tylko umiejetnosci... Cechy mozesz rozwijać wraz z nabywanymi poziomami, a ich wzrost jest zalezny od uzywanych przez Ciebie umiejetnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Gram tak sobie i naszla mnie refleksja czy co by to nie bylo.. :) Hmm wszyscy mowia: lucznik w Morrku jest do D. A ja mam pytanko: czy lucznik z dlugim daedrycznym lukiem z demedzem:2-50 +daedryczne i ebonowe strzaly tez jest do D??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Moze i lucznik nie jest najgorszy tylko trzeba nauczyc sie nim grac. Tez na poczatku klalem jak szefc i zreszta klne nadal ale udaje mi sie juz czasem cos upolowac :wink: Najgorsze jest to ze naciagajac luk zaslaniasz sobie mniejsze (odlegle)cele i w zasadzie trzeba strzelac na oslep. Druga wada to predkosc ataku. Strasznie zolwie tempo strzelania jest w tej grze, przyzwyczajenia do amazonki z D2 :wink: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 hmm chodzi mi o to ze nie moge sie wiecej nauczyc ZAbezpieczen poniewaz wpolczynnik do tego jest inteligencja =] dobra to kto szkoli Celnosc , np w balmorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 łucznik wymiata !! :D jak masz około 200 Agility to rządzi :D ja mam Marksman cos na 12 i trafiam raz na 3 razy ale jak trafie to albo zabijam albo połowe życia przynajmniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 hmm to wez sobie nie tylko agiliti ale i celnosc wtedy bedizesz zawsze trafial i pojdz sobie po deadryczny luk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 wiem wiem ;) ale właśnie niedawno zacząłem sie bawić łukiem dopiero ;) a używam boundowanego łuku bo mi sie nie chce szukać deadrycznego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 A moze na prawde warto poszukac. To na prawde nie bedzie trudne ;). By zrobic pierwszy krok w tym kierunku kliknij tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 wiem wiem ;) ale właśnie niedawno zacząłem sie bawić łukiem dopiero ;) a używam boundowanego łuku bo mi sie nie chce szukać deadrycznego ;) Jak by to powiedziec... zrob linie na mapie miedzy Gnisis a Ald Velothi. Na srodku tej lini skrec w prawo. Idac wtedy caly czas po prostej (przechodzac przez wode, i dalej) dojdziesz do kaplicy Maelkashishi, w ktorej jest luk obok kosciotrupa. Kaplica jest ~1cm przed MaarGan(ale nie doslownie przed, tylko idac dalej w tamtej prostej linii). Co by tu jeszcze dodac :) Spuszczenie prostej lini po mapie w dol od tej kaplicy tuz obok Urshilaku prawie pokrywa sie z poszukiwana kaplica. p.s. Kto uczy mistycyzmu do 80+?? (w gildiach magow jakos nie znalazlem..) update: Heh, tak dlugo to prowadzenie pisalem, ze mnie Kakarotto wyprzedzill i dal linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Odnosnie tego mistycyzmu, poszukaj w tych twierdzach, w ktorych sa komnaty z propylonami. W jednej z tych komnat jest kolesiowa uczaca mistycyzmu do poziomu 80 - 85 (cos kolo tego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berto Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Mam pytanie ktore dotyczy jednego z questow Swiatyni. Otoz jest taki quest "cztery rogi" i zostal mi jego ostatni etap. A chodzi o to zeby na Ald Daedroth znalezc rekawice "Gambolpuddy" i polozyc ja przed posagiem Sheogoratha. No i przeszukalem juz cala wyspe i tej rekawicy nigdzie nie widze. Jest tez taka mozliwosc ze bylem juz tam wczesniej i ja zabralem a pozniej gdzies sprzedalem. Nie wiem bo juz tyle w to gram ze nie pamietam. Czy ktos z Was wie gdzie lezy ta rekawica? A moze mozna ja znalezc jeszcze w innym miejscu tak jak inne przedmioty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Mam pytanie ktore dotyczy jednego z questow Swiatyni. Otoz jest taki quest "cztery rogi" i zostal mi jego ostatni etap. A chodzi o to zeby na Ald Daedroth znalezc rekawice "Gambolpuddy" i polozyc ja przed posagiem Sheogoratha. No i przeszukalem juz cala wyspe i tej rekawicy nigdzie nie widze. Jest tez taka mozliwosc ze bylem juz tam wczesniej i ja zabralem a pozniej gdzies sprzedalem. Nie wiem bo juz tyle w to gram ze nie pamietam. Czy ktos z Was wie gdzie lezy ta rekawica? A moze mozna ja znalezc jeszcze w innym miejscu tak jak inne przedmioty?Rekawica jest w srodku kaplicy Ald Daedroth. Przeszukaj dokladnie pomieszczenie w ktorym stoi ork(nacpany), klientka i ten maly uszasty ee mlokos w PL wersji. Rekawica lezy... to jest fajne miejsce, nie bede niszczyl zaskoczenia po znalezieniu samemu :) W kazdym razie ci ludzie jej nie maja, ale o to pomieszczenie chodzi :) podpowiedz 2. rekawicy bez ruszenia/przestawienia/zabrania czegos nie widac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Odnosnie tego mistycyzmu, poszukaj w tych twierdzach, w ktorych sa komnaty z propylonami. W jednej z tych komnat jest kolesiowa uczaca mistycyzmu do poziomu 80 - 85 (cos kolo tego).tych twierdz jest troche duuzo, ale dzieki. p.s. jak by ktos chcial wiedziec gdzie i kto uczy tarczy do 100, niech pisze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berto Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Juz gdzies czytalem ze jest gdzies w tej duzej sali z ta podpora na srodku, ponoc jest pod tym ukryta ale nie wiem gdzie. Czy moglbys mi napisac dokladnie jak ja zdobyc? mam cos przesunac? jesli tak to jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 [...]p.s. jak by ktos chcial wiedziec gdzie i kto uczy tarczy do 100, niech pisze :DNiesety nikogo takiego nie spotkalem, choc nie wykluczam jego istnienia. Sam dobilem sobie blok na 100 w nastepujacy sposob. 1. Zalatwialem sobie przedmiot regenerujacy zycie. 2. Biegalem szukajac cliffracerow. 3. Po znalezieniu 4, wyjmowalem tarcze i dawalem sie klepac. 4. Szedlem spac lub robic cos innego... 5. Wracalem zeby zobaczyc jaki mam blok :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Juz gdzies czytalem ze jest gdzies w tej duzej sali z ta podpora na srodku, ponoc jest pod tym ukryta ale nie wiem gdzie. Czy moglbys mi napisac dokladnie jak ja zdobyc? mam cos przesunac? jesli tak to jak?Musisz zagadac z tym orkiem i powiedziec mu, ze ma ladny ogon. Wtedy on zgodzi Ci sie wyjawic gdzie jest ta rekawiczka, lecz pod warunkiem, ze dasz mu moonsugar (ktorego sporo jest w poblizu). Wtedy powie Ci, ze to czego szukasz, lezy pod poduszka na poslaniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berto Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Musisz zagadac z tym orkiem i powiedziec mu, ze ma ladny ogon. Wtedy on zgodzi Ci sie wyjawic gdzie jest ta rekawiczka, lecz pod warunkiem, ze dasz mu moonsugar (ktorego sporo jest w poblizu). Wtedy powie Ci, ze to czego szukasz, lezy pod poduszka na poslaniu... Niestety nie moge go juz zapytac bo juz go nie ma :P Ale skoro mowisz ze jest pod poduszka to spoko, sprawdze to :) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Hehehe, ok, chyba rekawiczka stamtad nie zniknela :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Mysticism: Ardarume None In the west wing of the Gateway Inn in Sadrith Mora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Tarczy najwyzej (podobno) mozna sie nauczyc u Shardie, Buckmoth Legion Fort. to chyba bedzie Fort Jeleni czy jakos tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 nie podobno tylko na pewno ;) to master trainer uczy do 100 a nawet wyżej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Hehe, niezly sposob na nabijanie levelkow, kiedy teoretycznie juz nie da sie niczego wiecej rozwinac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Mam problem w 4 misji Caiusa tam gdzie trzeba dowiedziec sie informacji od trzech kolsei z Vivek , mam porblemy z ich znalezieniem , znalazlem tylko ta gosciuwe co jest wBivliotece a najlepiej jak byscie podawali polskie nazwy =]. hlp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jedna z osob, ktorych szukasz ukrywa sie w kanalach pod foreign quarter (ta czesc, przez ktora wchodzi sie do Vivec, jest tam gildia magow i wojownikow), musisz tam pobiegac i poszukac. Tamtej trzeciej nie pamietaj, ale popytaj NPCow, to na pewno znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...