KitKat Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Szpachla2 mowa raczej o archiwum rozmów. ;) To które znajduje się w pliku archives.dll. :) Takowe nie wiem, czy się importują, mi nie są potrzebne akurat stare. Jeśli chodzi o listę kontaktów(O tym myślisz Szpachla chyba) to działa na pewno import z serwera. Z pliku sądzę, że też, gdyż kontakty są zapisywane w nich w banalny sposób(Wyświetlana nazwa i numer GG, albo na odwrót), więc nie sądzę, żeby sobie chcieli komplikować życie ze zmienianiem tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 U mnie archiwum jakoś z siódemki chyba zassało samo bez problemu w sumie. Gorzej, że w tym archiwum chyba wzięło opcje wyszukiwania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Widocznie nie radzi sobie z moim 25mb archiwum, które mam od początku gg. :) Poza tym nie ma ukrywania statusu dla poszczególnych osób, z tego co czytałem to właśnie wyszukiwania w archiwum itp. Zostaje na 7.7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...